Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat zavarja ha egy pasi mindenhol szőrteleníti magát?
Szerintem egy pasinak elég, ha a nemi szervét szőrteleníti csak, mert ha már a hónalját meg a lábát is borotválja, akkor szerintem az már "buzis"
Az én pasim is csak "ott" csinálja.
Egy férfi attól férfi, hogy szőrös! Szerintem a nőket nem zavarja, sőt...
Engem kifejezetten izgat a párom szőrös hónalj illata. De ápolja is, az tény, szóval nem szaga van, hanem illata.
Mosdani kell meg "hónaljkutyát" használni, és akkor nincs nagy gáz.
Engem kifejezetten zavarna ha a pasim mindenhol szőrtelenítené magát!Eddig max a pofiját engedtem borotválni a barimnak,de most belementem,hogy legyantázom neki azt a pár szőrszálat a hátáról,mert őt zavarja.
Mondjuk ha v.ki azért szőrteleníti magát mert pl versenyszerűen úszik vagy olyan sportot űz ahol jobb ha szőrtelen,az nem gáz,de amikor már v.ki divatból az szerintem buzis!
Egy féfi szőrösen férfias :)
(persze azért ne legyen fésülnivaló szőre)
Természetesen ez csak az én véleményem,vannak csajok akiknek a csupasz csigák jönnek be.
Szerintem viszont idejétmúlt közhelyes sztereotípia ez a szőr=férfias_férfias=szőr.
Ez csak egy régi őskövület szajkózás és rohadtul nem igaz.
Én pasas vagyok és a teremtő elég sok szőrrel áldott meg :(
Már 13 évesen kezdett a mellbimbóm körül szőrösödni. Középiskolás koromra elértem, hogy konvergáltam a neandervölgyi elő szapienszhez. Persze, nagyon megnyugtattak az idősebb rokonok a közhelyeikkel meg az 'egy fokkal szebb az ördögnél' hülyeségekkel, amikor az egész osztályban kizárólag nekem volt szőrös a hátam, vállam, mellkasom, hasam. Nagyon emelte a férfias büszkeségemet az olyan beszólások özöne, "hogyha annyi tollam lenne, ahány szál szőrök, akkor repülhetnék". Ráadásul nekem sem tetszett. Amolyan extra speciális teremtménynek éreztem magam a töbiek között, mint a 'Grincs'. Pedig egyáltalán nem vagyok buzi és még a ma divatos metroszexualitást sem vallom magaménak (ja, nem szexölök fődalattin :-D ) de viccet félretéve milliószorosára nőtt az önértékelésem, amióta megtudtam, hogy a férfiak is bátran sőrteleníthetnek.
Nálunk az a "módi", hogy a párom gyantázza a hátamat, vállaimat, én pedig, speciálisan férfiak számára kifejlesztett készülékkel szőrtelenítem a mellkasom, hasam.
Lábaimat, karjaimat békén hagyom.
Úgyhogy kedves hölgyeim! Nekünk is szabad eltávolítani a szőröket és ne kényszeratse ránk senki a járóbekecset azzal az elavult közhellyel, hogy az a férfias!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!