Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érzi a barátom amikor megjön és betétet használok és van rajtam nadrág is, megfogja a seggem. Érzi a betétet?
figyelj, ne a fiúdhoz igazodj, hanem saját magadhoz, hogy neked mi kényelmes... vékony nadrágban nyilván érezhető, de ezzel ne foglalkozz.
egyébként, én always betétet, kényelmes, nem "csörög" és kellő vastagságú a nehéz napokra...
Én tampont használok, mert utálom a betétek szagát, mindegyik vagy illatosított vagy ha nem, akkor is zavaró a szaga már alapból. Meg nekem kényelmetlen is, a tampon meg mintha ott se lenne.
Amúgy szerintem érezhető, igen.
Valószínűleg érzi, igen. De nem értem igazából, hogy ez miért jelent Neked problémát, képzeld, az én párom TUDJA, mikor van meg nekem. Ez normális. A nők menstruálnak, használnak betétet stb.
Én egyébként tampont használok általában, csak éjszakára szoktam betétet. Annak meg szerintem semmi köze a fiúhoz, hogy a lány mit használ, ne ő döntse már el, hanem az, aki hordja, hogy neki mi a jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!