Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te voltál már talonba téve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te voltál már talonba téve másnál? Úgy értem, hogy valaki, akivel össze akartál jönni, akkor még elutasított, mert volt valakije, aztán meg te lettél "előhúzva".

Figyelt kérdés
...és hogyan döntöttél, mit reagáltál?
2013. aug. 12. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Az ilyesmit azzal játsza amivel egyidös!!!!!
2013. aug. 12. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Voltam.Bánom,hogy nem küldtem el az első adandó alkalommal a jó kurv* anyjába.
2013. aug. 12. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltam.... :/ Egy fiú mindig csak akkor keresett,ha a barátnőjével összeveszett vagy nem ért rá, meg se kérdezte mi van velem, csak panaszkodott bnőjéről, sajnáltatta magát. Kihasznált, szakítás után már én is jó voltam.Ha nem bánik velem úgy mint egy ronggyal,összejöttem volna vele.
2013. aug. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!