Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lesz melletted, amikor kihunynak a fények?
a kérdés nagyon jó, és teljes mértékben osztom a nézetedet.
ahogyan deniz is mondja:
"35 éve hogy anyámék együtt ébrednek egymásért, velünk mond hogy lesz ilyen, igazodj ki az ilyen csitriken"
most lehet hogy a kérdésed nem ez irányú, de nekem ez jön le belőle, hiszen az utolsó pillanatban csakis azzal szeretnék lenni, akit mindennél jobban szeretek.
De nincsen ilyen lány, most az életemben.
22 vagyok, és máris félek a magánytól. nem normális tudom, de mit tehetnék?! :(
Nagyon eredeti szöveg...
Én a hetvenes években születtem. A párom, a testvérem és a barátaim is. Bár mi is fenn vagyunk facebookon, főleg mert az élet messzebbi városokban sodort bennünket. De azért rendszeresen összejövünk és jól érezzük magunkat együtt. Mindannyian imádunk olvasni,van hobbink, utazunk, túrázunk eleget. Én nem érzem, hogy a facebook káros lenne az ÉN életemre, sőt örülök hogy nyomon kísérhetem a volt osztálytársaim és külföldön megismert barátaim életét, akikről amúgy nem sokat tudnék, de jó látni hogy ki mit csinál, milyen szép családja van stb. Tehát az én életemhez alapvetően ez hozzáad és nem elvesz.
De azt is látom, hogy sok fiatal függővé válik és nem is értem hogy miért nem élőben beszélget a barátaival a játszótéren, miért otthonról chatelnek....de szerintem ez a szülők hibája. Féltik a gyereket, inkább gépezzen otthon, mint hogy ki tudja hol kódorogjon. Minket még lezavartak az udvarra játszani kis korunkban......
36 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!