Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
Göndör haj, magas, elég jó képű (közepes jóképűség), ápolt, nem büdös, vékony, félig erős (el bír egy 2 ajtós szekrényt az apukájával XD) kedves (néha kicsit szemét de nem úgy, hogy parasztkodik meg ilyesmi hanem beszól, de azt is csak viccből). Nektek ez, hogy jön be?2013. aug. 11. 21:02
11/18 A kérdező kommentje:
nem bocsi mert hát remélem érted XD
2013. aug. 11. 21:08
12/18 A kérdező kommentje:
21:08 azt a kva. te milyen pontos vagy már XDDD. amúgy Decemberben leszek 14 XDD de jó pontos vagy hallod-e XD
2013. aug. 11. 21:09
14/18 A kérdező kommentje:
Titok XD. Ha te is megmondod akkor talán én is :D
2013. aug. 11. 21:27
16/18 A kérdező kommentje:
Privibe leírhatod XD.
2013. aug. 11. 21:39
17/18 anonim válasza:
A 2 ajtós szekrény tetszett....:-)
Szerintem biztos találsz lányt akinek bejössz, sok sikert.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát van is szerintem 1 a suliban :). Szentem annak tetszek. De apum munkatársának a lánya belém van zúgva. Mindig mikor van valami rendezvény persze fel kell öltözni szépen. És mikor lát az apum munkatársának a lánya akkor mindig csak rólam beszél az anyukájának és apukámnak meg elmondja a munkatársa. Szóval :D 1x-re 2 lány XD sose gondoltam volna ilyet. De nekem speciel a suliban lévő csaj jön be de hát na. Nem merek beszélni vele :)))
2013. aug. 11. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!