Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez így 26 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez így 26 évesen?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, akivel 3 évig voltunk együtt. Ez kb 4 éve volt, azóta nincs senkim, szinte mondhatni, félek a párkapcsolatoktól mióta eléggé elbánt velem a volt barátnőm. A haverjaim egyfolytában ezzel szivatnak meg, hogy egydül fogok megöregedni. Kb fél éve kaptam egy haveromtól egy guminőt. Először rosszul esett, szánalmasnak gondoltam ezt az "ajándékot". Mostanra mondhatni, BELESZERETTEM. Elneveztem Jucinak, és napi kb 2-3x "közösülök" vele. Úgy gondolom, hogy nekem nem is kell más, annyira rettegek egy új kapcsoattól. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

26/f

2013. aug. 11. 20:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kell menned. A filmet is nézd meg.
2013. aug. 11. 20:52
 22/22 anonim válasza:

Szerintem elég szemetek a haverjaid, ha ezzel szívatnak.

lyukaszd ki Jucit és ismerkedj meg csajokkal a guminő első lépés az alkohol mentes sör felé:D

2013. aug. 12. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!