Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a leírt lányról?
Figyelt kérdés
Külső: alacsony, kerek csipő, nagy mellek, kerek fenék, teltkarcsú, kreol bőrű, hosszú, sötétbarna haj, barna szemek, vastag száj, fehér fogak, ápolt, nagyon kevés smink, sportosan elegáns öltözködés
Belső: intelligens, kedves, kommunikatív, széles látókörű, ravasz, oktondi, odaadó, segítőkész
Ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
2013. aug. 11. 19:53
11/24 A kérdező kommentje:
170 cm, 70 és 80 kg között. Jó, ez már nem a normál testalkat kategória, de nem is a túlságosan elhizott szerintem.
2013. aug. 11. 20:05
12/24 anonim válasza:
Ez még csak nem is számít túlsúlyosnak elvileg. Szerintem jó testalkatod van.
13/24 anonim válasza:
A leírás tetszik, de h a valóságban is ez lenne a helyzet nem tudom lehet kép alapján nem tetszenél,vagy lehet h mégjobban felkeltenéd a figyelmem :) tehát egy leírás kevés vélemény nyílvánításhoz :) lehet h túlbecsülöd magad és lehet h szerény voltál és bomba nő vagy nem tudom....... Így nem tudok válaszolni arra h ismerkednék-e vele
14/24 anonim válasza:
Én nem, legalábbis kapcsolat vagy ilyesmit nem, nem tetszik ha egy lány nálam nehezebb
15/24 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatban élek régóta, szóval nem pákeresés céljából írtam ki a kérdést. Kíváncsi voltam, hogy vajon még mindig tetszenék-e a tőbbi fiúnak a páromon kivül. :-)
2013. aug. 11. 20:12
16/24 A kérdező kommentje:
Szerintem az arcom nem csúnya, többször kértek már fel arcmodellnek frizurákhoz, sminkekhez..stb
2013. aug. 11. 20:14
17/24 anonim válasza:
170 cm 70-80 kg ! és azt mondod, hogy nem vagy kövér ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
18/24 A kérdező kommentje:
80 felett ESETLEG kövérről beszélünk.
2013. aug. 11. 20:26
19/24 anonim válasza:
Oktondi? Képről esetleg megmondanám. Látatlanban, leírás alapján már nem hiszek el semmit. Egyszer vaterán is rám akartak sózni egy bontott Mass Effect 3-at, még jó, hogy utána érdeklődtem. :D
20/24 anonim válasza:
170 cm alacsonynak számít?? :D na mindegy, szerintem ennyi leírás alapján kb semmit nem lehet eldönteni rólad, a kép felrakásnak már több értelme lenne, de gondolom azt meg nem akarod (jól is teszed egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!