Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Ha leírjátok a korotokat, a várost, ahol éltek és a privátban elküldött 10 kérdésből minimum 8-ra helyest választ adtok, kaptok képet! Értelmes emberek véleményét várom, szóval na! :D N
2013. aug. 11. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim válasza:

Várom a kérdéseket :D

23/Kecskemét

2013. aug. 11. 21:08
 42/61 anonim ***** válasza:
Szóljatok, ha valaki kapott képet! Akkor talán hajlandó vagyok leírni a válaszokat ezekre a hülye kérdésekre..
2013. aug. 11. 21:15
 43/61 anonim ***** válasza:
31/f, Kaposvár
2013. aug. 11. 21:23
 44/61 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam, de képet persze nem kaptam. Na mindegy tök egyszerű volt, nem vett el sokat az életemből. :D
2013. aug. 11. 21:26
 45/61 anonim ***** válasza:
Csalódtam benned kérdező. Azt hittem, hogy betartod az ígéretedet. Szégyelld magad!
2013. aug. 11. 21:27
 46/61 anonim ***** válasza:

Omg nem esett le nektek, hogy szelektált? :D aki elég jól válaszolt az igényeinek (és nem a helyes válasz a lényeg), azzal dumál, de ne gondoljátok, hogy 4400 emberrel fog beszélgetni, meg képet küldözgetni... A kiéhezettségetekre építette a "szelekciós" gyakorlatát, amit meg kell valljak ügyes ötlet volt! :DDD

Ne rinyáljatok, ne oltsátok, mert ügyes volt! :D (ti meg beettétek! :DDD jeaah) (jah én is. :XD)

2013. aug. 11. 21:31
 47/61 anonim ***** válasza:
Oké, ez szép és jó, de nem kapott senki képet tudtommal(?) Kérdező, ha nem vagyunk elég jók, nincs harag, de legalább írd a szemünkbe:D
2013. aug. 11. 21:34
 48/61 anonim ***** válasza:

# 46:

OMGROFLLOL dehogynem esett le.

De én normálisan válaszoltam rá, leellenőriztem keresővel, hogy jól gondoltam-e mindent és úgy küldtem el neki. 10/10-es választ adtam, úgyhogy ennyit erről.

2013. aug. 11. 21:36
 49/61 anonim ***** válasza:

48! szövegértelmezés? :D

A helyes válasz nem az, ha jól válaszolsz, hanem az ő igényeinek megfelelőt keresett... (humoros pasit, elég vicceset, vagy primitívet, esetleg olyat, aki minden mondat mellé tett egy smile-t vagy csak írjon tájszólással, és neki az kell... xD nem érdekel senkit a helyes válasz... :DDD

2013. aug. 11. 21:38
 50/61 anonim ***** válasza:
Még tesztet töltögessek? Hát mi vagy te? És mi vagyok én?
2013. aug. 11. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!