Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
kevésbé szívódik fel, mint füstből, így sztem jobban megéri cigibe tekerni
a hatás meg hasonló
2/10 A kérdező kommentje:
Lehetek tőle rosszul? A cigitől besztondulok, a sütitől is?? Félek megkóstolni!:(
2013. aug. 11. 16:52
4/10 anonim válasza:
Olyan hatása, hogy az ember megzavarodik és rossz kategóriába írja a kérdését :/
5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a kategóriáért, gyors válaszravan szükségem!
2013. aug. 11. 17:05
6/10 anonim válasza:
Hát dióhéjban megzavarodsz és jó kedved lesz :D
De miért olyan sürgős?
7/10 A kérdező kommentje:
Mert épp most készül:) én a kerától besztondulok egy idő után, legutóbb végighánytam a bulit, pedig nem szívtam sokat. De ettől most félek nagyon!
2013. aug. 11. 17:58
8/10 A kérdező kommentje:
Áhh! Soha többet! Ez nagyon pocsék:/
2013. aug. 11. 22:13
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, kicsit sok lett belerakva, ne tudd meg!:D én csak 3 harapást ettem, de haza is vágott!:D nem jött be:/ jobban érzem magam "tisztán".
2013. aug. 12. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!