Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK/NŐK mi a véleményetek azokról a pasikrol akik tudnak főzni? Engeditek h ők fozzenek vagy nem adjatok at a konyhát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 11:14
12/17 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha a barátom tudna főzni, de nem adnám át neki a mindennapos főzést, túlságosan is szeretek főzni.
13/17 anonim válasza:
én pasi vagyok.. imádok és tudok is főzni :D és ha lenne barátnőm nem engedném neki hogy főzőcskézzen nekem. :D néha néha beleférne de nem szeretem ha egy lány főz nekem :)
14/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretek főzni, de nem vagyok annyira szexista, hogy ha a barátom kitalálná, most ő akar, akkor kizavarnám a konyhából :D Már főzött nekem párszor, igaz, hogy kicsit elbénázta, de még kezdő... ;) Idővel belejön. Szerintem az a normális, ha bár többnyire a nő főz, azért ha ideje és kedve engedi, néha a férfi is kicsit beleszáll az ilyesmibe :) Végülis, elméletileg a legtöbb főszakács a neves hotelekben és éttermekben férfi, nem? Akkor meg hol itt a gond? :D
15/17 anonim válasza:
szeretek főzni, ha a pasi is tud, az még jobb.
nincs is annál jobb, mikor ágyba hozná a reggelit, hm
16/17 anonim válasza:
Az a srác aki szeret főzni, jobbára tud is. Hagyni kell kibontakozni...
17/17 anonim válasza:
Én szeretem ha a párom főz :) (Nem élünk együtt) És megkell hogy mondjam, Istenien finoman :) És imád is főzni :) Mindig azzal viccelődik, ha összeköltözünk én nem mehetek be a konyhába, meg hogy Ő fogja berendezni és hogy olyanokat fog főzni hogy "magamalácsinálok" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!