Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne ha az exem tökön rúgnám? :D
Pedig az előzőnek igaza van. Amit eddig leírtál, abból meg lehet állapítani, hogy szánalmas vagy, nem kell rólad semmi többet tudni hozzá.
És senki sem kisebb vagy névtelenebb vagy hülyébb itt nálad. Ez egy névtelen oldal.
Hmm... Bár csak engem akarna tökön rúgni egy szép lány, mint te is kérdező! :/
25/F
Kérdező: onnan vagy inkább azért gondolom, hogy felettébb naiv, szenzitív lelkületű ember vagyok és, figyelmesen végig kísértem ahogy leoltatod a választókat
"3. el kell szomorítsalak. én úgy is szép maradnék :))) átok ez, h ennyire szép lettem XD"
Másik kérdésedre válaszolva igen! Sőt, szubmisszív! :D Még ki is szeretem szolgálni ( parancsra megírom matek a házi feladatát, kávét/reggelit viszek neki az ágyba, csettentésére csókolgatni kezdem a cipőjét stb.) a szép lányokat, mint amilyen te is vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!