Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? (meleg kérdés)
Sziasztok, 20 éves vagyok és Győrben élek egyedül. Meleg vagyok de ezt titkolom a családom előtt akik nos eléggé valláskárosultak hogy szépen mondjam. A haverok sem tudják mi a helyzet,vagyis egy valaki már tudja elég kínos módon.
Nos: Tegnap szépen elhelyezkedtem egy kiadós felnőtt film előtt. "Már javában folyt a munka" amikor az egyik haverom hirtelen rám nyitott. Látta hogy nem közönséges felnőtt filmre "dolgozom" és mielőtt még mondtam volna valamit kirohant és azóta nem reagál a hívásaimra.
Mit gondoltok mit tegyek? Homofóbok válaszait el sem olvasom!
Szerintem amint alkalmad lesz rá magyarázd el neki hogy mi a helyzet, talán megérti talán enm,de tedd hozzá, hogy senki sem tudja és nem is szeretnéd! :)
17/L
Minél előbb beszélj vele négyszemközt (ne interneten, chat-ben vagy telefonon mert az nem elég meggyőző)! Szerintem előtte már nem érdemes tagadnod a dolgot, inkább próbáld meg elérni, hogy tartsa a száját, amennyiben te nem szeretnéd ezt felvállalni. Sajnos nem valószínű, hogy eddig egyetlen embernek sem mondta el a dolgot... talán azokkal is beszélned kéne, akik már tudják. Csak hát ugye amit már 2 embernél többen tudnak, az nem titok :/
Majd írd meg, hogy mi volt, addig is a legjobbakat!
"17:33- Mélyen vallásos katolikusok akik szó szerint pokolra küldenének ha kiderülne a dolog."
Csatlakozom közéjük, te elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!