Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves vagyok és Győrben élek egyedül. Meleg vagyok de ezt titkolom a családom előtt akik nos eléggé valláskárosultak hogy szépen mondjam. A haverok sem tudják mi a helyzet,vagyis egy valaki már tudja elég kínos módon.

Nos: Tegnap szépen elhelyezkedtem egy kiadós felnőtt film előtt. "Már javában folyt a munka" amikor az egyik haverom hirtelen rám nyitott. Látta hogy nem közönséges felnőtt filmre "dolgozom" és mielőtt még mondtam volna valamit kirohant és azóta nem reagál a hívásaimra.

Mit gondoltok mit tegyek? Homofóbok válaszait el sem olvasom!

2013. aug. 10. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem amint alkalmad lesz rá magyarázd el neki hogy mi a helyzet, talán megérti talán enm,de tedd hozzá, hogy senki sem tudja és nem is szeretnéd! :)

17/L

2013. aug. 10. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ő már elmondta szerintem egy pár embernek. Próbálj tagadni ha nem akarod hogy kiderüljön
2013. aug. 10. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
ha meg kiborul a bili, és dől minden, akkor legalább megtudod, hogy kik az igaz barátaid ;)
2013. aug. 10. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kiborította a bilit, szerintem ő is piszokul meglepődött a dolgon ami tudatával most nem tud mit kezdeni. Várj egy pár napot, és úgy gondolom majd jelentkezni fog.
2013. aug. 10. 17:09
 5/11 A kérdező kommentje:
17:33- Mélyen vallásos katolikusok akik szó szerint pokolra küldenének ha kiderülne a dolog. A többieknek köszönöm a válaszokat, remélem nem mondja el senkinek rosszul járnék vele...ha történik valami megírom.
2013. aug. 10. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
hát sok mindent nem tudsz tenni, esetleg próbáld megkeresni személyesen és elbeszélgetni (már ha normálisabb fajta illetőről van szó)
2013. aug. 10. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Minél előbb beszélj vele négyszemközt (ne interneten, chat-ben vagy telefonon mert az nem elég meggyőző)! Szerintem előtte már nem érdemes tagadnod a dolgot, inkább próbáld meg elérni, hogy tartsa a száját, amennyiben te nem szeretnéd ezt felvállalni. Sajnos nem valószínű, hogy eddig egyetlen embernek sem mondta el a dolgot... talán azokkal is beszélned kéne, akik már tudják. Csak hát ugye amit már 2 embernél többen tudnak, az nem titok :/

Majd írd meg, hogy mi volt, addig is a legjobbakat!

2013. aug. 10. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
nem világos nekem, hogy ha egyedül élsz, hogy a fenébe tud egy haverod hirtelen rád nyitni?
2013. aug. 11. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"17:33- Mélyen vallásos katolikusok akik szó szerint pokolra küldenének ha kiderülne a dolog."

Csatlakozom közéjük, te elmebeteg.

2013. aug. 12. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, undorító vagy és szánalmas... -.-
2013. aug. 13. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!