Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy egy híres ember iránt éreztél vonzalmat?

Figyelt kérdés
Velem most ez van, és nem vagyok már tini...lényegtelen hogy ki az, de kihat a napjaimra, sokat gondolok rá, és úgy érzem meg akarom ismerni, de lehetetlen...mit lehet ezellen tenni? volt már így valaki rajtam kívül?
2013. aug. 10. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Uhhh utolsó..ki volt az? :)
2013. aug. 10. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt... főleg a Gyurcsányt, azt aztán igazán szájba... volna!
2013. nov. 8. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem is voltak hìres zenèszek az èletemben. az egyikkel 1 èvig voltam egyutt, a màsik egy rovid kaland volt. ha hiszitek ha nem, most egy szinèsz udvarol nekem, de o nem az esetem. az àltalànos tapasztalatom az, h a hìres emberek "muvèsz lelkek" màs gondolkodàssal, èletfelfogàssal-ès stìlussal, mint mi hètkoznapi emberek. gyorsan elszàllhat a varàzs, ha kozelebb kerulsz hozzàjk, vagy egismered oket.

egyèbkènt, ùgy tudod a vonzalmat lekuzdeni, ha tobb idot toltessz a baràtaiddal.

2013. nov. 8. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Az nem gond, én is az vagyok ;)
2013. nov. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!