Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetek "normális", mint a többi lányok?
Az a helyzet,hogy már semmire nem izgulok fel. Akarom a szexet,de nem izgulok fel sehogyan sem. Aztán mikor ott vagyok,hogy csináljuk alig érzek valamit :( ha masztizom,akkor azt is csak azért,hogy elmenjek és hogy ne legyek ideges.
Nem tudom...sokat olvastam,hogy a lányok élvezik ha magukat ujjazzák...én nem. nem érzek semmit,bent van, mozgatom de semmi jó érzés nincs benne,mindegy milyen mélyre dugom be.
Már közömbös a szex. olyan mint egy rutin, mint a fogmosás:( Már az sem váltott ki semmi változást,hogy új barátom lett...sajnos vele sem lett jobb a helyzet és ilyenkor már a szenvedélyem is elmúlik iránta...már nem vonz mint férfi...de tudom hogy ez az én hibám:(
Csak nem értem miért vagyok ilyen érzéketlen,mind lelki,mind testi téren:(
inkább lennék a helyedben...
én szét dugatnám magam 1 bizonyos pasival, aztán rám se néz. mindennap 8x masztizok, már szétkopik ott alul és nem lesz jobb másnap sem.
ezt ne irigyeld :D
A srácokat mennyire tartottad szexinek egy 1-10 es skálán?
Az orális szexet élvezni szoktad?
A mostani barátod milyen?
Általában 7-10 pont között voltak, amikor velük voltam.
Igen. Mármint, volt akinél egyáltalán nem élveztem, de általában szeretem.
Most azt érzem hogy mikor csináljuk ő ez eddigi legjobb, de pl őt nem szeretem orálisan kielégíteni, nem tudom miért nem kívánom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!