Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehetek "normális",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehetek "normális", mint a többi lányok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy már semmire nem izgulok fel. Akarom a szexet,de nem izgulok fel sehogyan sem. Aztán mikor ott vagyok,hogy csináljuk alig érzek valamit :( ha masztizom,akkor azt is csak azért,hogy elmenjek és hogy ne legyek ideges.

Nem tudom...sokat olvastam,hogy a lányok élvezik ha magukat ujjazzák...én nem. nem érzek semmit,bent van, mozgatom de semmi jó érzés nincs benne,mindegy milyen mélyre dugom be.

Már közömbös a szex. olyan mint egy rutin, mint a fogmosás:( Már az sem váltott ki semmi változást,hogy új barátom lett...sajnos vele sem lett jobb a helyzet és ilyenkor már a szenvedélyem is elmúlik iránta...már nem vonz mint férfi...de tudom hogy ez az én hibám:(

Csak nem értem miért vagyok ilyen érzéketlen,mind lelki,mind testi téren:(

2013. aug. 10. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. aug. 10. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:
21 leszek egy hónap múlva. Ezért is félek hogy már ez a helyzet nem hiszem,hogy változni tudna:(
2013. aug. 10. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:

inkább lennék a helyedben...

én szét dugatnám magam 1 bizonyos pasival, aztán rám se néz. mindennap 8x masztizok, már szétkopik ott alul és nem lesz jobb másnap sem.

ezt ne irigyeld :D

2013. aug. 10. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
nem vagy egy kicsit túl stresszes általában?
2013. aug. 10. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
ez lehet egy pszchihológia betegség is, az érzéketlenség, agyunkkal sok mindent befolyásolhatunk, nem lehet ,hogy egy kissé depis vagy, és ezért a búskomorság miett nem éruel semmit?
2013. aug. 10. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
*érzel
2013. aug. 10. 11:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy nincs benne ilyen, de kizártnak tartom, hogy minden egyes alkalomnál ez ennyire befolyásolni tudott volna. És volt amikor kizártam mindent, hogy csak az akkor és most dolog legyen, de akkor sem
2013. aug. 10. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A srácokat mennyire tartottad szexinek egy 1-10 es skálán?

Az orális szexet élvezni szoktad?

A mostani barátod milyen?

2013. aug. 10. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Általában 7-10 pont között voltak, amikor velük voltam.

Igen. Mármint, volt akinél egyáltalán nem élveztem, de általában szeretem.

Most azt érzem hogy mikor csináljuk ő ez eddigi legjobb, de pl őt nem szeretem orálisan kielégíteni, nem tudom miért nem kívánom:S

2013. aug. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!