Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legrosszabb erzes?
Figyelt kérdés
Mai napon.vegkepp osszetortem.1Hete megismertem egy lanyt elobe es nagyon beleszerettem.Utanna facebookontartottuk a kapcsolatot.De ma megint talalkoztunk elobe.Jol elvoltunk hagyta hogy olelgessem,megpusziljam.De a vege fele meg akartam fogni a kezet,de elrantotta es elsetalt.A baratnoje atolelt es elmonta hogy mar nagyon regota mast szeret ez a lany ,de a fiu csak hulyiti.Ha a baratnoje nem olelt volna at tuti sirva estem volna ossze... :'( most mit tegyek? minden remenyem ossszetort...#lany.szerelem.szeretet.baratno.osszetort
2013. aug. 9. 23:54
11/18 A kérdező kommentje:
most is a baratnojevel beszelek.en mindent megtettem.de hiaba.legalabb a baratnoje segit h ne legyen anyira szar a kedvem
2013. aug. 10. 00:24
12/18 anonim válasza:
Van úgy hogy "rosszba" szeretünk be, de látod az a lány melletted van, azok után hogy a barátnője ott hagyott téged.
Vígasztalódj mellette. És ha nem is lesz valami, haverok/barátok azért lehettek.
13/18 A kérdező kommentje:
Ma azt irta ne haragudjak ra ,amiert nem mondta hogy mast szeret.De utanna azt irta hoyg menni kell,de mar eltel 4ora es meg se ment.En meg egesz este nem tudtam aludni.Most nagyon foloslegesnek erzem magam ebben a roh.dt vilagban.Most ugy meghalnek egy kis idore hogy megtudjam kinek hianyoznak...:(
2013. aug. 10. 14:30
14/18 anonim válasza:
12# vagyok. Akarsz beszélgetni?
15/18 A kérdező kommentje:
15/f am ez lemaradt.
2013. aug. 10. 14:40
16/18 A kérdező kommentje:
ez jo :D
2013. aug. 10. 14:42
17/18 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt nem ide.csak ugy osdze vagyok mar zavarodva..
2013. aug. 10. 14:44
18/18 anonim válasza:
Ennél sajnos lesz még rosszabb is :/
Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj! Én szívesen beszélgetnék...
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!