Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tulajdonságok, amik vonzzák a lányokat?
Várjál most én akarom megmondani a frankót: Mik is voltak ? Pénz, külső, magasság bmw; Ja igen, a belső senkit se érdekel.
Kihagytam valamit ?
Legyél jó képű, ápolt, jól öltözött és jó illatú.
Legyen önbizalmad, ne legyél bunkó paraszt, legyél humoros, de ha kell tudj komoly is lenni.
Udvariasság, kedvesség, őszinteség mind jól jön.
Mindenkit más, de engem ezek: ápolt külső első pillantásra, sportoljon valamit ,legyen velem udvarias.. kb ennyi:)
19/L
Külső: Nálam magasabb (175+), sportos, férfias alkatú, rövid hajú, ápolt.
Belső: őszinte, figyelmes, határozott, hűséges, tájékozott, intelligens, legyen saját hobbija, szeresse a természetet és a sportot.
23L
Külső: a szem, tekintet tud megfogni, eddig mindig ez volt az, ami bárkiben is tetszett, a testalkat mindegy. És ami még talán a külsőhöz tartozik: az illata is tetsszen (nem a parfümje, hanem a természetes illata). És lehetőleg legyen mosolygós, gyakran nevető típus.
Belső: hűség, tiszteljük egymást, őszinteség, ez az ami alap.
Ezen kívül: legyen olyan a humora, mint nekem, ne vegye komolyan a dolgokat (csak azt, amit tényleg komolyan kell venni), szeressen sokat beszélni, de az én dolgaimat is szívesen hallgassa, legyen figyelmes, szeressen és ezt éreztesse is velem, törekedjen arra, tudja hogy mik azok az apró gesztusok, mondatok, amik nekem fontosak...
És tényleg a legfontosabb ezek a mindennapi figyelmességek. Ebből látszik legjobban, ha valaki szereti a párját. És ha valakivel ismerkedek és megemlítek neki bármit, amit szeretek vagy fontos nekem, és ezeket megjegyzi, azzal le lehet venni a lábamról.
22L
Kedves első! Nem értek veled eggyet! Én a Mercit jobban szeretem! :D
De komolyan: engem nem érdekel hogy milyen a személyiséged kedves kérdező, nekem az a fontos hogy elfogadjanak olyannak amijen vagyok, hogy ne kritizálj azért mert hangosan büfizek, mert metált hallagtok, mert csámcsogva eszek stb. ... Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!