Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti elhagyták barátnőtöket ha védekezés mellett teherbe esne?
Leginkább a teenager korú fiúk válasza érdekelne de idősebbek is írhatnak.
Kort is írjátok.
Nem hagynám el!És örömmel felnevelném a gyermekemet (persze szülők is segítenének)de ha a barátnőm el akarná vetetni a babát akkor tuti ott hagynám akármennyire is szeretem, nekem gyilkosok nem kellenek.persze megpróbálnám lebeszélni de ha hajthatatlan akkor a kapcsolatnak is vége.megkérdeztem sok korombeli lánt, hogy mit tenne és 75 százaléka abortus mellet döntene :S
18/F
Dehogy hagynám el. Én lennék a legboldogabb ha meglepi lenne egy pozitív teszt valakitől ! :)
21/F
19:55 Kedves 18 éves leányzó!
Ittvagyunk :) ezek szerint ennyi fiú nem hagyná ott a barátnőjét,még akkor sem ha babás lenne a helyzet :)
Hát remélem igazából is igy csinálná mindenki!
Egy kicsi gyermekre NEM TEHERKÉNT,hanem Jövőként kell tekinteni!!!
21/F :D
Persze, egyértelműen én is megtartanám ha "becsúszna", de azért óriási teher is, főleg ilyen idősen. Mégis a válaszokból nem úgy gondolom, hogy kényszerből maradnátok, hanem tényleg szeretnétek. Viszont mi van ha pár hét, hónap után jönne a baba? Amikor szinte még az anyukát se ismered..:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!