Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól nézek ki? sötétbarna, göndör, vállnál kicsit hosszabb haj, barna szem, vékony alkat.

Figyelt kérdés
Mert sokan mondják hogy szép vagyok,csak azt nem tudom,hogy a fiók miért nem vesznek észre.
2009. okt. 26. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A körülötted levő lányoknak 13 évesen már minimum 1 pasija volt? Hát kislány, azok akkor nagy kurv@k lesznek majd...Ha ebből a példából indulsz ki nagyon tudlak sajnálni hogy neked még nem volt...
2009. okt. 26. 21:08
 12/16 anonim válasza:
Hát persze, hogy szép vagy. ... Majdnem annyira, mint amennyire HÜLYE!
2009. okt. 26. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Mond Baby, még a cici méretedet nem említetted!
2009. okt. 26. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

13 évesen menjél már el barbizni kiscsibém! ne legyél már most egy büdös kis pícsa............................

amúúgy azárt mem vesz észre egy fiók sem, mert MÉG KICSI VAGY.

2009. nov. 3. 21:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek:Biztos nagyobb,mint a te eszed!!!
2009. nov. 19. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Attol hogy valaki 13 éves attol nem kislány...pl. mikor én 13 éves voltam és valaki megkérdezte hogy hány éves vagyok és azt mondtam h 13, kiakadtak, mert ők 15-16-ra saccoltak......szoval ebből az a lényeg hogy valaki attol h korra fiatal még lehet érett és nőies.

Amugy tényleg kellene képet feltöltened mert ennyi adatból még nem lehet tudni h h nézel ki.

2010. okt. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!