Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemények erről? Help!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények erről? Help!

Figyelt kérdés

A szitu röviden és tömören:

Nyaraláson megismerkedsz egy ott dolgozó sráccal, bejöttök egymásnak, kedvelitek egymást. Aztán hazajössz, facebookon tartjátok a kapcsolatot. Közben beszélgetsz emberekkel akik ismerik és elég sok negatív dolgot mondanak róla, pl. hogy nagy nőcsábász és hülyíti a csajokat, mindenkit meg akar b***ni, emellett pedig barátnője van... míg neked pont az ellenkezőjét mondta.

Rákérdezel, mindent tagad. Győzköd, hogy menj vissza a hotelbe mert szeret(...), és hogy "ő még ilyet sose érzett". Az sms amit ír: Szeretlek kicsim, annyira jó lenne ha vissza tudnál jönni! Csomó időt együtt tölthetnénk, vennék ki szabadnapot, és akkor az egész nap a miénk lenne! Hiányzol!"

Írod neki, hogy még átgondolod (persze te tényleg szereted őt).

Majd böngészel facebookon és meglátod, hogy kommentelt egy csaj képe alá, hogy "szeretlek baby <3". Nézegeted a csaj képeit, majd egy kommentnél meglátsz egy másik facebook profilt a srác nevével csak más képpel.

Lecsekkolod, ott csak fullos csaj ismerősei vannak és a velük készített képek is láthatók ahogy puszit ad nekikk meg ölelkeznek.

Mit csinálnál ? Elmondanád neki, felelősségre vonnád ?

Elmennél vissza a hotelbe és ott beszélnéd meg vele, aztán hátha minden jóra fordul és mégis együtt tölthettek egy csomó időt ? Vagy vissza se mennél mert lehet hogy csak azt akarja...

Ha pedig minden "pletyka" igaz, hagynád a frncba az egészet vagy folytatnád a "kapcsolatot" annak reményében, hogy ha megígéri hogy megváltozik tényleg úgy is lesz ?

Nem tudom fontos-e, hogy hány éves a srác ha kell majd leírom...

Hasznos válaszokat előre is köszöni az elkeseredett kérdező :-(

2013. aug. 9. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Oké, elgondolom.

Szóval egy csaj, aki valószinüleg csak szexet akar tőlem egy nyaraláson, és utána dobna is...hmm...

Isteni lenne <3

2013. aug. 9. 00:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ritka ostoba vagy, ha bedőlsz neki. A "listáján" előtted szereplő 126 284 lány pontosan ugyanazt gondolta, mint Te. Mindegyik azt gondolta, hogy majd ő miatta fog megváltozni.
2013. aug. 9. 00:33
 13/18 anonim ***** válasza:
egy nőcsábászt úgy lehet a legjobban felismerni hogy nem lehet felismerni
2013. aug. 9. 00:51
 14/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

kedves első, köszönöm hogy megjegyezted. rettentően sajnálom hogy ekkora kellemetlenséget okoztam neked.

#3: egyébként nem kéne költenem mert mindent ő áll...

- Ez a minimum a szexért amit akar.

2013. aug. 9. 00:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Nem tartom magam ritka ostobának, csupán kíváncsi voltam az itteniek véleményére. Valaki írta hogy a válasz egyértelmű, csak én reménykedek. Igen, ebben is van valami... Szerintem megemlítrm neki a dolgokat, aztán ott szépen el is köszönök tőle....már én se látok más megoldást...
2013. aug. 9. 08:44
 16/18 Szergej55 ***** válasza:
Igen, minden bizonnyal igazak azok a bizonyos pletykák. Lépj le, amíg nem késő, csak magadat szívatnád meg azzal, hogy esélyt adsz ennek a dolognak.
2013. aug. 9. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:
végig se olvastam...dugni akar...ilyen könnyű dolga lenne? :D mert akkor megígérem, hogy szép vagyok, nagylelkű, vicces és ezek után már nem is fogok hazudni, szóval inkább gyere el velem...
2013. aug. 11. 01:23
 18/18 anonim válasza:
Hát én ahelyett hogy ide le írtam volna ezt én a helyett már le ordítottam volna a fejét xXD
2013. okt. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!