Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még ilyen fiu a mai világban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen fiu a mai világban?

Figyelt kérdés

vallásos,nem beszél csúnyán, a test nem számít,, okos intelligens

L/14

szerintetek ha nagyobb leszek fogok ilyet az én koromban találni?

2013. aug. 9. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok vallásos, csak Istenhívő, néha ha ingerült vagyok kicsúszik pár csúnya szó
2013. aug. 9. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Menjél el helyi vallási csoportokba ismerkedni. Szokott lenni fiatalokból álló klub minden városba. Ott találsz ilyeneket.

Ha idősebb lennél, megnézhetnéd teológia szakosokat (csak ne a kispapokra hajts, mert az csúnya dolog).

2013. aug. 9. 09:39
 13/14 anonim válasza:

Én vallásos vagyok. Jártam hittanra, elsőáldozás, bérmálás, stb... Kéthetente megyek templomba. Hát a csúnya beszéddel nem álok olyan jól. Néha-néha becsúszik egy csúnya szó, de szerintem belefér. Jó a testem és még jóképű is vagyok azt mondják :) Gimiben tanulok és 4,3-as az átlagom.

Megfelelek? :D F/16

egyre kevesebb az ilyen srác. Nekem ez előny. A lányoknak nem.. Talán egyetemen lehet majd ilyeneket találni. Vagy itt :D

2013. aug. 9. 10:59
 14/14 A kérdező kommentje:
csúnya szó nekem is kicsúszik .. de próbálok nem csúnyán beszélni.. de nem akarok még barátot csak 18 évesen.. :) ilyenkor a sz@ajhák szoktak még pasizni pár hónap aztán dobják cserélgetik váltogatják a pasikat :)) én inkább majd idősebb koromban de akkor egy normálisat! :)
2013. aug. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!