Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akiknek tetszenek a geekek?
Én is kicsit az voltam így értelemszerűen nekem valahogy bejött, valamilyen formában... :D De az a baj hogy ahogy kinőttem a kockaságból ez is valahogy ellenszenvessé kezdett válni hogy sosem megyünk sehova a legfőbb problémája az volt a srácnak hogy melyik videokártyáját vegye miközben teljesen elhanyagolt, nem mellesleg hogy elég anyuci-pici-fia effektus is fellépett, szóval...
Figyelj ha ilyen vagy és azért kérded, akkor ne ezzel csajozz... Ha kocka vagy de emellett eljársz, van életed, és ha benőzöl akkor foglalkozol vele (jelentősen többet a kockulásnál) akkor semmi baj, barátom is ilyen most bulis de ha otthon van kockul :D viszont nem vagyok elhanyagolva sem :)
17l
Én is elég kocka voltam/vagyok, és hát 15 éves korom óta volt/van barátnőm, úgyhogy bizton állíthatom, hogy vannak..! Hozzáteszem, hogy én azért sportoltam is, egyéb hobbim is van, nem csak a gépezés, és nem is az az alapvető geek kinézetem van :D De a Big Bang Theoryt többször is láttam :D:D
Amúgy nekem szent meggyőződésem, hogy bárki tud magának barátot/barátnőt találni, csak akarni kell... nem is értem, hogy sokan itt sírnak, hogy csak akkor lehet barátnőd, ha pénzed van, magas vagy, és kigyúrt.. Egyáltalán nem így van.. Ha van egy csöppnyi egzisztenciád, akkor máris egyenesben vagy.. Egy kis humor, és ha nem görcsölsz, akkor semmi problémád nem lehet.. Viszont ha csak ülsz a gép előtt, és nem is próbálkozol, hát nem fognak özönleni neked az üzenetek, hogy gyere legyél a pasim! És ezt úgy mondom, hogy vérbeli kocka vagyok.. Továbbá azt kell, hgoy mondjam, hogy a geekek egy csomó dolgot tudnak a netről :D sokszor sokkal informáltabbak a dolgokról, mint csomóan mások.. azzal is lehet ám aratni ^^ Csak akarni kell :) 3 barátnőm volt eddig, és hát a mostani barátnőm az igazi bomba csaj :) vele 4 éve vagyok együtt.. Nem vagy elveszve pajti ;) 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!