Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik bajban vagyok. Mit tegyünk, hogy ne derüljön ki?
A szituáció az, hogy nemrég ismertem meg a másodunokatesómat és hiába diktált mást a józan ész, már elsőre kölcsönös volt a vonzalom köztünk. Elcsattant pár csók, de mivel kissé messze lakik, ezért ritkán látjuk egymást. Most viszont úgy alakult, hogy több napot náluk töltenénk az unokahúgommal. A szülők semmit sem tudnak az egészről, most viszont kicsit aggódok, hogy ki fog derülni ami köztünk volt/van. Mindennap beszélünk, és ha elmegyek hozzájuk, ez nem fog annyiban maradni. Természetesen ezen szinten nem lépünk túl, mert az már tényleg botrányos volna.
Szóval a kérdésem felétek, hogyan tudjuk ezt az egészet titokban tartani, hogy a szülőknek ne szúrjon szemet? Illetve az unokahúgom is mindig rajtunk tartja a szemét és már így is megvádolt, hogy biztosan tetszünk egymásnak.
Miért lenne erkölcsileg elítélendő, ha jársz a másodunkatesóddal?
Vagy a szüleid szerinted nem vennék jó néven? És komoly a félelmed, hogy akkor nem támogatják a továbbtanulásod?
Ha tényleg erről van szó, akkor én megtudakolnám a szüleimtől, mi a véleményük a dologról, pl. a csajozásra-pasizásra terelni a szót, és poénosan rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!