Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170cm alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok.
67 kg
2013. aug. 7. 22:57
2/11 anonim válasza:
Attól függ mihez képest.
Én 175cm vagyok és 23 éves.
4/11 anonim válasza:
Az átlagtól egy kicsivel kisebb, de kár ezen aggodalmaskodni, ha úgy sem tudsz rajta változtatni! Biztos van olyan tulajdonságod, amivel viszont kiemelkedhetsz! :)
6/11 anonim válasza:
Nem ez a lényeg. Ne foglalkozz vele
7/11 anonim válasza:
én meg 18? hát nem tudom pontosan mennyi mert nem vagyok akkora páva hogy állandóan magamat méricskéljem meg bámuljan a tükörben.
a súlyom az hol ennyi hol annyi úgy 87 kg
mivel csak az öreg nénik bókolnak úgy hogy magas fiatalember vagyok akkor te valszeg alacsony vagy, unkatesom 170 centisen is tudott már zsákolni te mivel kompenzálod ezt, márha szükségesnek látod?
8/11 anonim válasza:
A mai világban igen. 20-30 évvel ez előtt még nem!
9/11 anonim válasza:
Igen. De van akit ez nem gátol semmiben. A csajozásban sem. 18L
10/11 anonim válasza:
Pont a csajozásban gátol leginkább ez a 170cm.. Én is ekkora vagyok, és hidd el simán átnéznek rajtad, mert nem tudod biztosítani nekik a védelmet, sőt ezért még a kedvenc magassarkújukat sem tudják felvenni.. Igen alacsony vagy, a férfi átlag 176-178cm körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!