Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogyha egy 13 éves lány egy 18 éves fiút szeret?

Bajnak nem nevezném, mert a szívednek úgysem tudsz parancsolni..:)
Inkább olyan dolog amit jól át kell gondolni..., és csak okosan.Te még fiatal vagy , ne csinálj butaságot egy "rendes fiú" miatt...:)
Csak kettőtöktől függ az egész, ha tényleg olyan ahogy leírtad akkor nem , egyáltalán nem baj.

essetek nekem, de szerintem nem szereted
egyszerűen csak most kezdtél el serdülni, hormonok meg minden és rajongsz egy helyes fiúért, ami nem baj, de nem szerelem, majd kinövöd

te kb. 7. osztályos lehetsz, ő gondolom 12-es, szerinted ez hogy néz ki? Én a srác helyében biztos, hogy nem járnék egy GYEREKKEL, mert az vagy 13 évesen!!! Inkább tanulj, ráérsz pasizni 2-3év múlva is.
Na és a fiú is akar veled járni? Ha igen, akkor nem normális.

szerintem nem baj.
de ha vannak rosszakarók a rokonságban akkor okozhatnak kellemetlenséget mert hivatalosan ha 14 alatti szexel nagykorúval az megrontásnak számít.
(pl. megfenyegetnek hogy szakítsatok mert különben ...)
De írtam fentebb, hogy akkor nyilván várnánk ezzel az egész dologgal... :D:D
Köszi a válaszokat! :)

Azzal az ég világon nincs semmi baj, hogy szereted. 13 évesen és fülig bele voltam szerelmesedve a technikatanáromba, aki akkor volt kb. 35.:DD
Eretnekség!!!!!:XD
Komolyabbra fordítva a szót, ha 13 évesen járnál egy 18 éves jogilag(!) felnőtt emberrel, az már baj lenne. Egy 18 éves (mint írtad rendes) fiú nem járna egy 13 éves gyereklánnyal.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!