Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, hogyha egy 13 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogyha egy 13 éves lány egy 18 éves fiút szeret?

Figyelt kérdés
De ő az a rendes fiú, nem az a tipikus mai fiatal, hogy mindenkivel lefekszik. És egy igazi kincs. :) Csak nem tudom, hogy helyes dolog-e. Ha ő is érez irántam valamit, akkor nyilván várunk még jó pár évet... De nem tudom. Elmondjam neki? Vagy mit kéne tennem?
2009. okt. 26. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne baj? :P Csak hajrá! Sok sikert!
2009. okt. 26. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Az nem gáz h te szereted őt, de visszafele annyira furcsa.. Még most kezdtél el serdülni nem rég, de egy felnőttel akarsz kavarni. Nem értem mi van manapság
2009. okt. 26. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Okosabb lenne, ha keresnél valakit a saját korosztályodból.
2009. okt. 26. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem baj ha szereted.((:
2009. okt. 26. 14:54
 5/11 anonim válasza:
100%

Bajnak nem nevezném, mert a szívednek úgysem tudsz parancsolni..:)

Inkább olyan dolog amit jól át kell gondolni..., és csak okosan.Te még fiatal vagy , ne csinálj butaságot egy "rendes fiú" miatt...:)

Csak kettőtöktől függ az egész, ha tényleg olyan ahogy leírtad akkor nem , egyáltalán nem baj.

2009. okt. 26. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

essetek nekem, de szerintem nem szereted

egyszerűen csak most kezdtél el serdülni, hormonok meg minden és rajongsz egy helyes fiúért, ami nem baj, de nem szerelem, majd kinövöd

2009. okt. 26. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

te kb. 7. osztályos lehetsz, ő gondolom 12-es, szerinted ez hogy néz ki? Én a srác helyében biztos, hogy nem járnék egy GYEREKKEL, mert az vagy 13 évesen!!! Inkább tanulj, ráérsz pasizni 2-3év múlva is.

Na és a fiú is akar veled járni? Ha igen, akkor nem normális.

2009. okt. 26. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem baj.

de ha vannak rosszakarók a rokonságban akkor okozhatnak kellemetlenséget mert hivatalosan ha 14 alatti szexel nagykorúval az megrontásnak számít.

(pl. megfenyegetnek hogy szakítsatok mert különben ...)

2009. okt. 26. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:

De írtam fentebb, hogy akkor nyilván várnánk ezzel az egész dologgal... :D:D

Köszi a válaszokat! :)

2009. okt. 26. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Azzal az ég világon nincs semmi baj, hogy szereted. 13 évesen és fülig bele voltam szerelmesedve a technikatanáromba, aki akkor volt kb. 35.:DD

Eretnekség!!!!!:XD

Komolyabbra fordítva a szót, ha 13 évesen járnál egy 18 éves jogilag(!) felnőtt emberrel, az már baj lenne. Egy 18 éves (mint írtad rendes) fiú nem járna egy 13 éves gyereklánnyal.

19/L

2009. okt. 26. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!