Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sátánisták! Hogyan tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sátánisták! Hogyan tudnék szexelni egy démonnal? (továbbiak lent)

Figyelt kérdés

Nemrég lettem sátánista és hallottam hogy ez lehetséges.

Sátánisták! hogyan tudnék szexuális kapcsolatot létesíteni egy démonnal. Úgy hallottam sokkal jobbak az ágyban és bármilyen alakot fel tudnak venni.

Milyen szeánszot kell csinálni hogy eljöjjön egy este és szeretkezzen velem??

2013. aug. 7. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, lefordítottam neked( Istenem, mit csinálok az életemmel....):

"HOGYAN KEZDJÜNK NEKI:

Először is nagyon fontos, hogy végrehajtsunk egy rituálét Sátán atyánk számára, szükségleteid meghatározásával, legyen az akár csak szexuális, vagy szerelmi és szexuális, vagy csak egy nyitott barátság, ahol szabadon lehet más szexuális partnered is, féltékenység nélkül bármely oldalon. Legyél specifikus.

Néhány démon monogám, úgy értve, hogy ő nekik csak egy partnerük van és a fordítottja is igaz. Ezek a démonok a monogámiát NAGYON komolyan veszik és ha a kapcsolatba egy másik ember bezavar, akkor az a partner a legrosszabb esetben meg is halhat. A démonok olyanok, mint az emberek. Tudnak nagyon féltékenyek is lenni. Ha az ember egy üres házasságban van és a feleségével történő szex csak egy kötelesség, akkor a démon nagyon megértő tud lenni ezzel kapcsolatban és sokszor szemet tud hunyni ez felett, akkor, ha a monogámista kapcsolatban a démon mindig az első számú. Jegyeztd meg hogy miután a "szerződést megkötöttétek", akkor az legalább a halálig, de sokszor még tovább is fog tartani, így ne vedd ezt könnyelműen. A te démonod szintén monogám lesz végig.

Hogyan találhatsz olyan démont, aki kompatibilis veled? Emlékezz arra, hogy ha egy szabad, nyitott kapcsolatot szeretnél, szabadon, más szexpartnerekkel is akkor erre utalnod kell a rituálé során.

A rituálé után nagyon kipihentnek, relaxáltnak és nyitottnak kell lenned, jobban mint egyébként és akkor a démonod jön, miközben te relaxáltan az ágyadban fekszel. Olyan érzést fogsz tapasztalni, mint az elektromos energia, vagy mint a kundalíni energia, izgató érzés.

Hogy hogyan álljunk neki? Kezdjünk el csak fantáziálgatni azon, hogy szerelmeskedünk a démonunkkal. A démonok többsége fizikálisan nagyon attraktív, azzal ellentétben, amit sok grimoir-ban és horror történetben írni szoktak. Kérd meg a démont, hogy mutassa meg magát neked. Relaxálj, hunyd be a szemedet és kapcsolódj be. Látnod kell egy képet a démonról az elmédben. Még akkor is, ha nem, akkor is képzelj el egy ideális szeretőt, akivel tud azonosulni a démonod.

Amikor elkezdesz fantáziálgatni ezen és többször csinálod ezt, a démonod érezni fogja ezt az asztrális síkon ér élvezni is fogja. Maszturbálhatsz először magadtól, hogy legyen orgazmusod a kezdetben, amíg a teljes fizikai manifesztáció nem veszi át a helyet. Amikor ezt teszed, akkor a démonodnak is lesz orgazmusa. Ehhez viszont idő, türelem és kitartás szükséges. A fantáziák éjszakáról éjszakára egyre jobbak és élethűbbek lesznek, és mielőtt észrevennéd, már érezni is és látni is fogod a démonodat, pont mint egy másik emberi lényt. A démon segíteni fog neked a mentális csatornák kinyitásában, nem úgy, mintha csak egymagadban fantáziálgatnál.

A démonod több mint valószínű, hogy minden éjjel meg fog látogatni esténként, amikor lefekszel az ágyba. A démonok nagyon élvezik a szexet, és ki tudják fárasztani bármely emberi lényt. Egy férfinak egyszer konkrétan úgy kellett lelöknie reggel magáról a démon nőt, hogy fel tudjon kelni és el tudjon menni dolgozni az egész éjjel át tartó szex után. A démon nem akarta befejezni. Az öröm mindenen túlmutat amit egy hétköznapi ember át tud élni és a spirituális szextől nagyon függővé lehet válni. Nagy a valószínűsége, hogy soha többé nem fog egy emberi kapcsolat kielégíteni szexuális vagy érzelmi alapon sem. Hozzáadásként nem kell félnie senkinek a szexuális úton terjedő betegségektől, vagy a nem várt terhességektől.

A démon szerető védelmezni is fog. Nagyon csodálatosan képesek meghallgatni téged, bármilyen problémád, kétséged vagy aggodalmad van és nagyon sokszor segítőkészek abban, hogy elintézzenek neked dolgokat. Amikor a pszichikus csatornák teljesen nyitva vannak, két irányú beszélgetések is lehetnek. Ez egy hatalmas segítség a spirituális felébredésben, erősödésben és fejlődésben. Dolgokat fognak neked tanítani, mesélni sőt, néha még más démonokkal is segítenek kapcsolatot felvenni.

Intenzív kapcsolat egy démonnal energia cserét jelent. A démonok magasabb spirituális szinten vannak, mint az emberek és sokkal több energiájuk van. Ezért extrém közeliség az embereken napégés szerű érzést és túlzott bőrirritációt okozhat, egészen addig, amíg hozzá nem szokunk, vagy fel nem fejlesztjük a saját energia szintünket. Ez a célja a spirituális sátánizmusnak."

Ennyi lett volna. A végére persze nekem is megtetszett ez az egész, kár hogy nem igaz.... :(

2013. aug. 7. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gyújtsd fel magad...!

2013. aug. 7. 15:34
 13/20 anonim ***** válasza:

# 11:

Azért legalább egy köszönöm-öt kipréselhettél volna magadból. A démonok sem szeretik ám az elkényeztetett önző kislányokat!

2013. aug. 7. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
démon fszábol láva jön ki tisztába vagy vele ?
2013. aug. 7. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Gyere én pokolian megduglak!:)
2013. aug. 8. 07:34
 16/20 EmoAndy válasza:

Szia én is Sátánista vagyok:) Ilyenről én is most hallok elöször :D De eléggé jónak tűnik...valahogyan megpróbálkozok vele.

Szerintem gyujts szürke gyertyát is mert a szürke az az idéző és hátha könnyebben eljön hozzád.

Spiritus spiriteni et sanguis sanguini

Volum ut veniat. (mondd el 2x szer hátha segit ):) remélem segitettem neked.

2013. aug. 10. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
mi a f**z??? ilyen nem létezik b*z*meg!!!4!!négy!! ilyenkor érzem azt hogy csak h*lyék vesznek körül, majd megmutatom az unokáimnak h mekkora f**z*k vannak
2013. szept. 30. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
démonokkal nem, de Daemonnal simán. (akik olvasták az Obszidiánt, értik.
2013. szept. 30. 20:04
 19/20 anonim válasza:

és mi a helyzet a homoszexuálisokkal? mint én is az vagyok.

a démonok között vannak homoszexuálisok?

2014. júl. 19. 18:38
 20/20 anonim válasza:
Előző, állítólag mindegyik ilyen férfi megszállott. Démonok nemtelenek, mindenki kedvére manifesztálódnak, tehát bármilyen formáció adott. Olyan a f.kuk, vagy a seggük, hogy az már eleve csúszik és nem kell vazelin vagy sikosító.
2014. nov. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!