Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy fiúnak bejön egy lány, a fiú azt próbálja éreztetni a lánnyal, hogy nem érdekli, vagy a fiú egyenesen bunkó a lánnyal? Miért csináljátok ezt fiúk?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy minden fiú ilyen, de a legnagyobb része ezt csinálja. Miért, vagy mi a logikátok? Mert én nem értem.

2013. aug. 7. 12:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az utólsó válaszolónak nagyon köszönöm! Sokat segített. :)
2013. aug. 7. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"mert nem jön be neki."

Ergo aki ronda az így járt a szépeknek meg minden faja lesz.

2013. aug. 7. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, fizikai és lelki vonzalom nélkül nincs kapcsolat. A nagyon-nagyon rondáknak mindkét nemből nehéz kapcsolatot találni, nőként még nehezebb is. De nem minden lány a médiaideálokra bukik. Nyilván én nem tartom rondának a barátomat, de azt is tudom, hogy nem az a fajta, akiért mindenféle lány csorgatná a nyálát. Nem kigyúrt, nincs kockás hasa és mellkasa, nincs trendi haja. De megfogott a kisugárzása.

De persze a megkeseredettek nyilván azt hozzák ki ebből, hogy a lányok mennyire felszínesek, az összes, peeersze.

És nem is azzal van baj, ha egy srác próbálkozik, ha elsőre nem ájult el tőle a lány. Azzal van baj, amikor besértődnek, és elkezdik, hogy nyilván csak azért nem jött össze velük az adott lány, mert ők milyen rendesek és jó fejek. Bele sem gondolnának, hogy esetleg bennük van a hiba. És nem feltétlenül a külsőre gondolok... vagy hogy egyikükben sem, csak a lánynak nem ő tetszik. Gondolom, te sem jönnél össze egy olyan lánnyal, aki egyáltalán nem fog meg külsőleg...

2013. aug. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!