Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam, hogy rendszeres masszázzsal növlni lehet a mell méretét. Ez igaz? Milyen egyszerű házi praktikák vannak erre?
Igen a rendszeres masszázs beindít egy ilyen folyamatot.
Sok mindenre jó egyébként a masszázs,nekem ez is a foglalkozásom.Egy jó fél arcmasszázs például annyira fel tudja frissíteni az arcot,hogy megszépít és szinte ragyogsz.
Visszatérve az egyik nőismerősömnek is nőtt így és maga barátja mesélte,hogy ő csak úgy minden szex után masszírozgatta rendszeresen a nő mellét és egyszer csak azt vették észre,hogy megnőtt.
Én is mindig ráveszem magam,csak aztán lusta vagyok folytatni és abbahagyom.pPdig már egy két masszázs is jobb formába hozza cicit,még ha ennyitől nem is nő meg.
Ez olyan mint a házi pénisz nagyobbítás... Miért nem tudod magad elfogadni olyannak amilyen?
Ha ezzel növelni lehetne akkor nem virágozna a plasztikai sebészet. Ne legyél már ilyen naiv istenem.
kérdéses. al egtöbb szövet ahol van anabolizmus és katabolizmus is várható hogy rendelkezik még némi regenerálódási potenciállal is (elképzelhető legalábbis). tehát aránylag erőteljes masszázzsal, amennyiben van zsírlerakódás lehet zsírt kényszeríŧeni egy területre, de nem tudom ez mennyire fájdalommentes. viszont az is lehet hogy ze a tejmirigyeket célozza meg ebben az esetben laktációs hormon lokális injekcióját tanácsolnám de ha hajlamos vagy (?) mellrákra akkor ez a kockázatot növelheti (sűrűbb szűrés kell vagy nem érdemes). laktációs hormonnal szövet anabolizmusát serkenti lassú természetellenes ideig tartott adagolásnál végül hosszadalmas elhagyásnál és megfelelő porcszövet tápláló étrenddel meglehet hogy fenn is marad a korábbi mérettől nagyobb méretű. Járj utána kb mennyi idő a laktálás természetes esetben.
egyébként a kismell is jó, sőt a nagyon nagy melltől talán jobb érzés is (ízlés kérdése). Kellemes az érzés hogy bbelefér majdnem az egész a tenyerembe (igazából talán a változatosság fontos).
viszont ha szopni jól megtanulsz (ami nem nagy kihívás) és hajlandó vagy meg fiatalos kinézeted van nagyjbáól akkor sokminden nem számít.
Szopáskor lényeges elősször kezeddel vagy bárhogy felizgatni hogy előcseppek jöjjenek és abból kb max 9 köbmiliméternyit megnyalhatsz. Ennek az íze különbözik az ejakulátumtól (abban van prosztata folyadék is ebben max elég kevés). egyik kezeddel símogasd a combot feneked, esetleg lágyék környékét vagy a pénisz tövét, esetleg ha elég tiszta akkor ánuszt (prosztatat masszázs nem muszály).
A heréket is lehet gyenge cirógatással.
A makknak a hegyét, vagy pedig a felső oldalsó peremét nyalogathatod, ha azt lehet kicsit erősebben is(olyan kb 2 milimétert is benyomódhat vagy mozoghat a széle csak a nyelved munkája miatt, ezt lehet gyorsabban is vagy ajkaddal). ezt csinálod néhány másodpercig és az úgy elék jó. körmeiddel (tetejével) összenyomva a pénisz alján a "csövet" néha allulró előrefele végighúzhatod, de ne nyomd össze teljesen. Váltogasd a határozottab húzogatást illetve makk kényeztetést lágyabb épp érintőleges here és pénisz cirógatással. Érdemes esetleg visszatartani egy rövid ideig ejakulációt. Elősször kérd meg hogy a testedre élvezzen és onnan az ejakulátumból is kóstolj meg max 9 köbmilimétert. ezek max 30 perc mulva allergiás reakciót válthatnak ki (előcseep is de ejakulátum is). ha nicns semmi égés torkon vagy szájon akkor esetleg még ennyit hozzáadhatsz a "dózishoz". MEGJEGYZENDŐ, hogy ha allergiás vagy valamire amit a másik személy megeszik akkor hasonlóképpen mint ondóban úgy a pnnci válladékaiban is jelen lehet ebből az allergén anyagból. ez nyilván étrendtől és szedett gyógyszertől függ.
nemiszerveket szájüreget lehet mosni H2O2 oldattal (3--5 % sokat nem szabad lenyelni, max annyit amennyi a felületen megmarad kiköpés után). Egyébként meg érdemes valamilyen "nyilvántartást" vezetni arról hogy mely emberek között tudhat "ugrálni" valamilyen cspefertőzéssel terjedőfertőzés ha jelen lenne, és külön még levegőben terjedő fertőzés esetére is egyet.
Érdemes tudatmódosító szert nem alkalmazni, mert attól könnyű eflejeteni lényeges dolgokat legalábbis ha nincs begyakorolva.
Huhh annyit írtál hogy lusta vagyok elolvasni....hejj erre van egy viccem...
Ki az abszolút kövér ember????
Akit könnyebb átugorni mint megkerülni.
a simogatással lehet növelni, de a ruganyossága csökken.
Persze csak ha én simogatom. De fogadd el olyannak a cickóidat amilyenek. Vagy szólj nekem, és szívesen megmaszírozom őket minden este. És meglátjuk működik-e a terápia (a mostani barátnőm mellei nagyobbak lettek, amióta én simogatom minden este, ő mondta, és elégedett is az eredménnyel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!