Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mikor mondjátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor mondjátok egy pasira hogy cuki vagy aranyos?

Figyelt kérdés
Úgyértem tetszik nektek vagy csak cuki oszt cső ? Vagy mikor-hogy?
2013. aug. 6. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elvileg ha egy srácot cukinak vagy aranyosnak hív egy lány, akkor nem tetszik neki a srác. Most ez lehet hülyeség, én is csak barátnőmtől hallottam. Viszont én eddig csak olyan srácokra mondtam ezeket, akik tetszettek is. Az aranyost néha olyanokra is, akiktől például nem vártam volna valamit, mondjuk ad egy ajándékot szülinapomra, erre azt mondom neki, hogy aranyos vagy, hogy gondoltál rám...na de én szinte mindig olyannak mondom, aki tetszik is.

19/L

2013. aug. 7. 01:16
 12/14 anonim válasza:
Ha cuki nem feltétlen helyes csak olyan kis aranyos pl ha ilyen smileyt használ: ^^ az nagyon aranyos és én ált akk írom ezt egy fiúra ha kezd tetszeni
2013. aug. 11. 03:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem, aki most nagyon tetszik fiú, mindig mondom hogy olyan aranyos, meg cuki :)

Vannak srácok akik nem annyira tetszenek (de nem csúnyák), és még is azt mondom rá hogy aranyos, mert olyan kisfiús, édes arca van :D

Szóval nem minden esetben jelenti ugyanazt a dolog.

2013. okt. 20. 10:14
 14/14 anonim válasza:
En altalaban azert mondom ha van egy aranyos arcu srac aki helyes de nekem nem tetszik.
2013. okt. 20. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!