Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen ha egy srác úgy hívja a csajokat hogy cuncika?
Figyelt kérdés
Azt mondja nem bántásból, szerinte ez aranyos. Szerintetek?2013. aug. 6. 21:25
1/15 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki p*nának hívja őket.
4/15 anonim válasza:
Cuncika=malac
a tanyán cunikának és cuncikának szokták hívni a malacokat,disznókat
5/15 Pain for Pleasure válasza:
Háát, ha engem valaki így hívna, nem örülnék neki. De valakinek bejön.
7/15 anonim válasza:
Itt is érvényes a "nem az a lényeg mit mondunk, hanem, h hogyan mondjuk" elve.Legalábbis nálam.Alapjáraton idegesítő nekem ez a szó, az első gondolatom a kérdésnél is az volt h pofánvágnám a srácot :D De ha tényleg aranyosan mondja és jól is áll neki ahogy kimondja, stb az teljesen más érzéseket kelt bennem, mármint egy kedves mosolyt és nem agressziót:)))))))
8/15 anonim válasza:
Szerintem béna. Válaszul úgy hívnám, hogy tökike, p..csike vagy minimogyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!