Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevalljam egy fiúnnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam egy fiúnnak hogy tetszik?

Figyelt kérdés
nagyon jófej birom szeretem és már jártunk csak szakitottam vele de még szeretem elmondjam neki ?

2013. aug. 6. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mond el neki!
2013. aug. 6. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Bevallani valami bűnt kell, meg az adót nem?:D
2013. aug. 6. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
lépj tovább
2013. aug. 6. 21:11
 4/8 anonim válasza:
igen
2013. aug. 6. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
ha jártatok mért szakítottál vele, főleg így hogy állítólag szereted? Egy ótvar R. Ibi voltál és elfutottál egy másik farok után vagy mi? Helyében szóba se állnék veled..
2013. aug. 6. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű, de amennyit leírtál, az alapján azt tudom mondani, hogy gondold végig, hogy miért szakítottál vele, mi változott azóta és mit érzel pontosan. Ha csinált valamit és ezért dobtad ki, gondolj arra hogy megéri-e megbocsátani és adni még egy esélyt. Ha viszont te akartál szakítani, arra gondolj hogy most tovább bírnátok-e együtt, mert ha összejöttök megint és te meggondolod magad, szegény srácnak összetöröd a szívét...

Sok sikert, remélem sikerül döntened illetve tudtam segíteni! :)

2013. aug. 6. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm igen tudtál segiteni :))

Nem nem egy másik farok után mentem kedves névtelen :DD

nem vagyok ribi .-.-

2013. aug. 8. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit leírtál abból nem derül ki semmi. Változatlanul fönntartom, hogy a helyében szóba sem állnék veled, de egy próbát megér.

Üdv. A Névtelen.

2013. aug. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!