Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alap, hogy a lányok kényese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alap, hogy a lányok kényesek legyenek, a fiúk meg szeressék a focit? Aki nem ilyen, az már nem is lehet menő?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit hülye kérdés :D, de mégis? :D

2013. aug. 6. 18:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tényleg hülye kérdés. :)

A lányok ne legyenek kényesek!

Focizni jó de nem szeretem nézni. :)

28F

2013. aug. 6. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Én meg lány vagyok és szeretem a focit, akkor mi van? :D Extra gáz lehetek...

21L

2013. aug. 7. 00:11
 13/17 anonim válasza:
Én nem vok egy nagy kényes,igényes lány és én pl szeretem a fiusabb sportot is de attol még nem bánnak veled máshogy és nem ettöl függ h menő vagye vagy sem hanem a stilusodon stb... 13/L
2013. aug. 7. 08:21
 14/17 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy....én egyáltalán nem vagyok kényes..sőt sok haverom mondja rám hogy igénytelen vagyok:D (ez nem a külsőmre értendő) szóval nagyon alacsonyak az elvárásaim :D..és 4éve focizok és a foci a mindenem...szóval ez egy jónagy baromság h a csajok legyenek kényesek a fiuk meg szeressék a focit....15/L
2013. aug. 7. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem és nem!

NEM minden fiú szereti a focit!

És én NEM vagyok kényeske! Lányos lány vagyok, de kemény!

Most jöttem haza és végignéztem egy lábujj amputációt.

(Igaz, "csak" a beteget nyugtattam és néztem, de akkor is!)

Szerintem ez nem nemtől függ. Ettől függetlenül egy fiú legyen fiú, azaz ne gyantázzon, ne töltsön több időt a tükör előtt mint egy nő és NE legyen kényes.

14/L

2013. aug. 8. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
A lányok ne legyenek kényesek, az gusztustalan. A fiúk viszont szeressék a focit az isten szerelmére, jobban mondva, minden ember szeresse már a focit. Nem tudom miért menő lenézni ezt a gyönyörű sportot..
2013. aug. 17. 02:39
 17/17 anonim válasza:
Én nem bírom a focit, mégis népszerű vagyok szerintem, és ezzel nem egózni akartam.
2014. júl. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!