Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú aki azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki azt mondja hogy szeret és járni akar velem?

Figyelt kérdés
De én cigány lány vagyok ami egyátalán nem látszik semmilyen területen....vajon tényleg össze akar vele jönni vagy csak szórakozni akar ?? :/ Elég kitartó mert már jó pár hónapja probálkozik

2013. aug. 6. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy cigany lany vagy es megis probalkozik akkor ha neked is tetszik a fiu menj bele a kapcsolatba. Ha nem tudja, hogy milyen szarmazasu vagy mond el neki es ha valojaban szeret ez nem fogja erdekelni. Sok sikert!
2013. aug. 6. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha cigány vagy? Ha valaki szórakozni, akar valakivel az nem faji alapon fogja megtenni.. amúgy elég sok gyökér van, aki csak szórakozik szóval ezt így nem tudjuk megmondani neked, hogy mit akar.
2013. aug. 6. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ha a családod nem olyan hogy "jáj tesókám hozád má a fímet jáj de sok piz lesz ebbő" Akkor te és a családod a normális és az általam is kedvelt cigány származású emberek.

Ha ez nem fogja őt zavarni akkor tiétek a pálya :)

2013. aug. 7. 01:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudja..és a családom is normális szerintem
2013. aug. 7. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek és én is járni akarok veled. :)
2013. aug. 8. 17:56
 6/6 A kérdező kommentje:
:) nem is ismersz
2013. aug. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!