Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legszebb szó amit egy ember mondhat a másiknak? A hülyeségektől kíméljetek.
azért a kívánlak, mert a szeretlek az nekem kevés.
férfi vagyok. :)
galambom :)
drága egyetlen kiscsillagom
Ha megcsókolsz olyan boldog vagyok
mintha a mennyek országában lennék :)
Akármennyit gondolkodtam rajta, nem tudok ilyet, mert a háttere a fontos, és akkor nincs szó.
Tehát csak gondolatot, illetve már nem is gondolatot, hanem állapotot tudok, amit kimondani is lehet, csak nincs értelme, mert a szóbeli kommunikáció egy jóval alacsonyabb szint:
Ez pedig tök mindegy hogyan írjuk:
Te és Én egyek vagyunk, bár érezni inkább úgy érezzük, Egy vagyunk, egy VAGYOK ("Veled"), Teljes vagyok!
Szóval szerintem ha valami igaz, akkor nem kell kimondani, mert jelen van, érezhető.
Csak a véleményem, elnézést, hogy offolok...
Na de hogy kevésbé legyek az, a legszebb szó, az igaz szó:). A szeretlek nem szép, ha nem érzel valamit mögötte, elveszíti tartalmát.
Nekem egy idézet ugrott be:
"Édesanyám - ez az Isten neve a gyermekek szívében és ajakán" - nem pont a témába vág de nagyon szép
Nekem a legszebb amit hallottam az talán az volt hogy "nem hittem volna hogy én képes vagyok ennyire szeretni valakit..."-ezt nekem mondták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!