Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem a szépségről szól?
mert azt vettem észre, hogy míg egy lány képes epekedni egy fiú után, folyton rá gondol addig a fiúknál ez teljesen máshogy megy... csak a szépségre mennek
a fiúknál hogy megy ez a szerelem dolog? ti döntitek el kibe szerettek bele? mert akkor piszok mázlisták vagytok
Én elég külsőséges voltam mindaddig, míg meg nem ismertem egy csodálatos lányt! (külső alapján nem tökéletesen az esetem, de a jelleme lenyűgözött! :) ) (kár, hogy van pasija :D)
De amíg nem tudod mit keresel, addig megelégszel a szépséggel. Ha már az igények nőnek, akkor a szépség nem sokat jelent. Manapság már úgy beszélgetek akárkivel neten, hogy nem kérek képet, ne befolyásolja a véleményemet a "látvány", mert nem izgat mindaddig, míg nem tetszik meg a jelleme. (írása)
Szóval talán érettséghez köthető, hogy kinek mi kell. (nem korhoz, mert fiatal vagyok :DD (szerintem :D))
Bizonyos értelemben igen. Viszont nem attól a "műszépségtől", amit a média próbál lenyomni a torkunkon, hanem attól, ahogyan TE gondolkodsz a szépségről. Külső és belső szépségről egyaránt. (Nekem pl. valószínűleg soha sem tetszene meg egy 190 centis, sportos, menő srác, mert nem az eseteim - pedig nagyon sok lány bugyiba élvez az ilyenekért.)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!