Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kölcsön szoktátok adni a barátnőtöknek, ha megtetszik neki a szexis fehérneműtök?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 10:39
11/13 anonim válasza:
9-es, remélem egyik gyári munkás sem keni a hüvelyváladékát, az általa csomagolt, termékre! Sanyarú a világ, de én még reménykedek ebben! XD( Gúnyfaktor vége:P)
12/13 anonim válasza:
:D ha voltál már a józsefvárosi piacon, vagy láttál már dokumentumfilmet a kínai gyárak higiéniájáról, akkor nem hordanál bugyit... (mert a világ bugyijainak nagy része ott gyártódik... :D)
És nem testváladék a probléma, hanem a fertőző betegségek, amik nem annyira "kényesek". (én egy buszon kaptam el a kapaszkodóról valami májbetegséget... :D pedig ez csak "Budapest" (kezelve elmúlt, de azért vicces sztori volt :D)
Ez nem lehet indok azoknak, akik nem adnák oda a barátnőjüknek a bugyijukat. (más indokot elfogadnék! :D)
13/13 anonim válasza:
Pólót, szoknyát, pulcsit, stb. bármikor, de fehérneműt soha. Eszünkbe se jut egyikünknek se.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!