Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért repkednek még mindig pillangók a gyomromban, ha rá gondolok?
Véletlenül lenyeltéél párat...
De komolyra fordítva a szót. Te már egy felnőtt ember vagy, döntöttél, szerintem mindegy, hogy jól vagy rosszul, de az az egy év nem olyan sok idő, ne feledd el, hogy most már nem csak 'te' vagy, ott van a gyereked, felelősséggel tartozol érte, és szerintem elsősorban azt kéne figyelembe vendned neki mi lenne a legjobb. Most nem azt mondom, hogy betonozd magad a árod mellé, mert ha azt súgja a szíved, hogy még pár évet lehúzol a semmiért, és nem tudsz megdolgozni a boldogságért, akkor rosszabb lesz mintha tovább álnál. Ellenben, az is lehet, hogy a vágyott másik után is lesz mindig egy újabb vágyálom... Tudod, azt, hogy valakinek szép élete legyen, ahol megbecsülik, elismerik, szeretik... nem adják ingyen, tenni kell érte.
Valószínűleg túl hamar vágtál bele, kicsit elhamarkodottan a családalapításba, a korodat nem említetted, de lehet maradtak még benned, olyan területek, amit szívesen felfedeztél volna, kipróbáltad volna magad bizonyos szituációkban, kalandoztál volna még. Azért most törtek rád, mert akkoriban döntened kellet, vagy a kalandozás, vagy a biztonság, nyilvánvalóan a két férfi a szimbóluma ennek a kettőnek, te akkor a biztonság mellett döntöttél, biztos meg volt az oka. Szeretted, eltudtad képzelni vele a jövőt… de akkor nem gondolhattál, arra, hogy lesznek majd megválaszolatlan kérdések, úgy érezheted, ki marad így pár dolog az életből, kicsit olyan kapuzárási pánik szerű ez, csak épp a ’fiatalság játékaitól’ búcsúzol. –ezért lehetnek benned kérdőjelek, csak ez így nem tudatos, de, ha erre vágynál, akkor megbeszélheted a pároddal és mókázhattok együtt, és nem a szexre kel ez alatt gondolni. Egy hétvégén azért ellehet a fiad a nagyszüleivel, vagy egy kicsit később, ha nagyobb lesz ( nem értek a babákhoz, bocsi), és akkor csinálhatnátok spontán dolgokat, sátorozni, vagy elmentek hajókirándulásra ilyesmik, egy kicsit élni, kiszakadni a hétköznapokból. Más tanácsot nagyon nem tudnék adni.
#2-es voltam, bocsi, ha kicsit nehezen fogalmaztam.
Bocs, hogy nem értelemszerű, hogy valaki egy lecsúszott drogosba szeret bele.
Amúgy meg még ha be is látod, hogy mellette nem lehet normális életed, nem kötelező rögtön fejvesztve családot alapítani, főleg, ha máshoz is kötődsz még közben érzelmileg.
Istenem, annyira ostobák tudnak lenni az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!