Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicamari kérdése:
Lehetek terhes? 15/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!A barátommal ma szeretkeztünk, mind a ketten szüzek voltunk és nekem megvolt a mensim, használtunk gumit meg minden, és az van hogy nagyon fáj a hasam, és egy kicsit hányingerem van. Ez minek a jele? tudom hogy még nem mutatja ki hogy terhes vagyok, de lehetek az? :/
15/L
2013. aug. 5. 21:53
11/21 anonim válasza:
Egyébként szüzesség elvesztése után normális, hogy így érzed magad :)
12/21 anonim válasza:
Na, nagyon egyszerű:
Jutott sperma a hüvelyedbe?
Ha a válaszod igen, akkor van rá esély, hogy terhes vagy.
Ha a válaszod nem, akkor nem vagy terhes.
Nehéz volt? :)
13/21 anonim válasza:
Szűz voltál tehát már az egy ok, valamint még menstruációd is volt. Érthető ha fáj a hasad. A terhességi hány inger pedig nem 24 órán belül jelentkezik! :)
14/21 anonim válasza:
Szerintem te holnap már szülsz.:D
15/21 anonim válasza:
megérdemelnéd :D Amúgy ha lány lesz, akkor legyen Kleopátra. Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
16/21 anonim válasza:
Drágám, nem lehetsz terhes! Meg volt, ráadásul védekeztetek is, igy nem lehet baj. Ne aggódj! :)
17/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. aug. 5. 22:05
18/21 anonim válasza:
nyugi bèbi hiszen védekeztünk ;) amúgy nagyon jó volt. Ismétlés? ;D
19/21 A kérdező kommentje:
????
2013. aug. 6. 07:26
20/21 anonim válasza:
Én is meg...nám a duci testedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!