Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan voltak már beléd szerelmesek?
Figyelt kérdés
Belém még senki. 24f2013. aug. 5. 21:16
11/21 anonim válasza:
Hát akkor ketten asszem,de én ezekre sem mondanám azt,hogy igazi szerelem volt.
Sajnos.
18/F
12/21 anonim válasza:
1 személy. Ő a férjem. Előtte volt egy kapcsolatom, de vele csak el voltunk.
Viszont megd*gni sokan akartak 6-8 személyről biztosan tudok.
26 N
13/21 anonim válasza:
2 emberről tudok akiknek bejöttem de olyanról nem aki szerelmes is lett volna belém. Én sem voltam még másokba.
14/21 Sir Sarcasm válasza:
Ha net, távkapcs is beleszámít akkor talán 1.. de ez sem volt igazi szerelem.
16/21 anonim válasza:
Hárman,vagy négyen.Volt még egy,aki talán,de ő nem mondott semmit,de mindig kereste a társaságom.
17/21 anonim válasza:
Nem számoltam. Talán úgy tízen. Habár szerintem nagy részük inkább a rajongás, vagy a fellángolás kategóriába sorolható.
18/21 Pain for Pleasure válasza:
Nem tudok róla, hogy bárki is szerelmes lett volna belém, a szemembe még senki nem mondta.
19/21 anonim válasza:
Kapcsolatot akartak többen is, de igazán szerintem csak a párom szeret engem, a többi férfi max. rajongott.
24/N
20/21 anonim válasza:
Hát oviban volt 1 fiú
Azt leszámítva 2 fő, akik szerelmesek voltak belém, de nem jöttem velük össze
1 főt visszautasítottam mielőtt belém szeretett volna
1 fő, meg a volt barátom, aki szerelmes volt belém
1 fő, meg az első barátom, aki állította, hogy szeret, de inkább lyukra játszott sajnos, de megszívta, mert nem kapott meg :D
Meg talán most 1 fő a volt sulimból. De benne nem vagyok biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!