Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7/11 90C?
jó széles vagy hájas háta lehet álmaid hölgyének
(a szám azt jelzi hogy mennyire széles a hát)
12es, egy kicsit eltévedtél...
A szám azt jelenti, hogy mennyi körbe a mellkasa...
7es voltam megint-4 évig éltem ugyanazzal a nővel, már vágom a ruha témát is, meg a menstruációt, meg mindent, ami elvileg csak női dolog.
amúgy 7-es,csak egy kérdés:
ha olyan jól tudod akkor elmesélnéd hogy miért is 65-től 110-ig vannak a méretek és ezek 5-össével váltakozva?nem is tudtam hogy így nő a mell alatti rész
Na ne viccelj 12es...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2019..
7es voltam ismét.
nem viccelek
a mell alatti részt is lehet mérni,de ahhoz is adott számok társulnak
a végén fel vannak sorolva hogy mell alatti részhez a melltartónál milyen szám párosul,ha kosár méretet írsz akkor melltartó méretet írsz,a mellbőség és a melltartó méret között van különbség,szóval ha lehet ne okoskodj
Nem azért, de az én leírtjaim teljesen illenek egymáshoz, te viszont... Látszik, hogy csak szeretsz kötekedni.
Gondolj amit akarsz, ha az jól esik.
90C
ez melltartó méret és nem mellbőség,nem szeretek kötekedni,csak nagyon nem bírom amikor egy pasi hú de okosnak hiszi magát a női dolgokban,de nyilván egy férfi jobban tudja mint egy nő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!