Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik már dolgoztatok Cora-ban ilyen kóstoltatóként az segítsen pls + kis történet?
Sziasztok!
Ma a Cora-ban jártam és egy nagyon szép lányt pillantottam meg, ilyen halrudakból kínálgatott kóstolót,de sajnos nem léptem és elszalasztottam a lehetőséget:(
A kérdésem az lenne, hogy azok akik ezt csinálják azok ott dolgoznak az áruházban mondjuk pénztárosként vagy csak az adott termék valamilyen emberei, de mi a munkájuk konkrétan?
+ Az ilyen kóstoltatók meddig szoktak tartani(mondjuk 1 nap vagy 1 hét vagy értitek)
Ha minden igaz, holnap megyek megint és remélhetőleg ott lesz a lány is:)
Köszi nagyon.
És amúgy MSN címet kérni ha elbeszélgettem az nem gáz ugye?:D
Tudnátok a beszélgetéshez ötleteket is adni? Köszi nagyon!
Köszi nagyon.
Amúgy Hostes barátnődet, mivel kápráztattad el?:)
Köszi a válaszokat.
Még annyit hagy kérdezzek már, hogy azok akik ezt csinálják( kóstoltatnak) azok Hostesek akkor?(Kicsit hülyének érzem magamat emiatt de nem tudom pontosan :)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!