Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akik már dolgoztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik már dolgoztatok Cora-ban ilyen kóstoltatóként az segítsen pls + kis történet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma a Cora-ban jártam és egy nagyon szép lányt pillantottam meg, ilyen halrudakból kínálgatott kóstolót,de sajnos nem léptem és elszalasztottam a lehetőséget:(

A kérdésem az lenne, hogy azok akik ezt csinálják azok ott dolgoznak az áruházban mondjuk pénztárosként vagy csak az adott termék valamilyen emberei, de mi a munkájuk konkrétan?

+ Az ilyen kóstoltatók meddig szoktak tartani(mondjuk 1 nap vagy 1 hét vagy értitek)

Ha minden igaz, holnap megyek megint és remélhetőleg ott lesz a lány is:)

2009. okt. 25. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudd, hogy a barátnőm is volt hostess, ilyen helyen és valószínű, hogy te leszel a 10. aki aznap odamegy hozzá. Ha mindenképp meg akarod fogni, nagyon jó szöveged legyen, másképp lekoptat.
2009. okt. 25. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon.

És amúgy MSN címet kérni ha elbeszélgettem az nem gáz ugye?:D

Tudnátok a beszélgetéshez ötleteket is adni? Köszi nagyon!

2009. okt. 25. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a szokvány szöveget, valami olyat mondj, amire fölkapja a fejét, egyéni legyen. Képzeld el a szitut, téged mi fogna meg, ha nő lennél. Ha megvan azzal próbálkozz, ja és nincs sablon szöveg, azt ne is várj. Msn az még diszkrét, de van mindenkinek? Telefonja tuti van én inkább azt kérném el.
2009. okt. 25. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon.

Amúgy Hostes barátnődet, mivel kápráztattad el?:)

2009. okt. 25. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
zsenge lány koromban voltam ilyen hostess. Itt nem az adott áruház alkalmazottai vagyunk, hanem egy ügynökségé, aki ide-oda kihelyez minket. Ezek a promociók 1 vagy ritkábban 2 napig tartanak, és szinte mindig hétvégén (mert ugye akkor több a vásárló) vannak. Kaját, ajándékot stb nem fogadhattunk el mert figyelt vagy a supervisor vagy a kamera. szoval ha gyorsan elhajt téged a lány az azért is lehet mert tiltják a privát beszélgetést.. ennyit tudtam segiteni :) 22/L
2009. okt. 25. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Még annyit hagy kérdezzek már, hogy azok akik ezt csinálják( kóstoltatnak) azok Hostesek akkor?(Kicsit hülyének érzem magamat emiatt de nem tudom pontosan :)) )

2009. okt. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!