Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában vannak szép emberek szerintetek?
Én magam nem tartom ronda lánynak de csodaszép sem vagyok..
Vannak itt ebben a kategóriában tényleg szépek?:D Mert nekem olyan elképzelésem van valamiért hogy mindneki kövér és ronda...
Nem tudom miért.
Ne vegye senki magára..
Nektek mi a véleményetek erről?!:D:)
ha lányt kérdezel, hogy van e szép, akkor azt tudom mondani, hogy igen. akár a vékony, akár a normál, és láttam már képet, magát nagyon kövérnek tartó lányról, akiről kiderült, hogy inkább a "duci" kategória.
és láttam képet magát nagyon szépnek tartó plázacicáról, aki háááát nagyon mű volt, szóval csúnya.
fiúkról nem nyilatkozom, én inkább a lányokat nézegetem. egyébként én is a normál kategóriába tartozom, enyhe középtájt lerakódott zsírréteggel, amit az elkövetkező néhány hónapban megpróbálok csökkenteni.
Nem vagyok perverz, sem ronda és buta sem annyira. Túlsúlyom nem mondom, hogy nincs de mióta odafigyelek a szénhidrát bevitelre, folyamatosan csökken a tömegem.
BMI testtömeg indexem 28,41, ha mond ez neked valamit.
itt mindenféle ember van, ilyen is olyan is
amúgy relatív ki a szép, mindenki mást mondana erről
Magamról annyit hogy kibaaszott jóképű vagyok.
De képet nem kaptok mert nem akarom hogy zaklassanak a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!