Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az önsz*o*pás szerintetek ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önsz*o*pás szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
Olvastam egy fórumon ilyet, és a kommentezők szerint ciki ha valaki magát sz*o*pja le. Ha az ciki hogy saját magadat sz*o*pod le, az miért nem ciki egy csajnak amikor egy pasit lesz*o*p? Hisz a pasi mégis csak a saját farkát sz*o*pja míg a csaj valaki másét.27/L
2013. aug. 5. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ezért szerintem a vécézés,a recskázás és az önszopás között van különbség
2013. aug. 5. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs más esélyed nagyon, hogy megtudd, hogy milyen érzés ha lesz*pnak csak ez (meg az undorító hatosút menti ribik, de azt inkább ne) akkor nem szánalmasabb mint a recska vagy a guminő.

2013. aug. 5. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Önszopás.

Kb 100ezerből egy férfinak megy, szóval nem túl gyakori eset.

2013. aug. 5. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:

az!

a nő szájába pénisz,a pasiéba punci való

te kinyalnád magad ha tudnád??

2013. aug. 5. 15:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Akkor az ciki hogy egy pasi szájában farok van?

És akkor az is ciki ha két csak kinyalja egymást?

2013. aug. 5. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
nem, ha két csaj nyalja ki egymást az izgató, ha a pasi nyalja a csajt az is, ha pedig a csaj szopja a pasit az is jó:D viszont 2 férfi az gusztustalan(kivéve ha melegek):D
2013. aug. 5. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:

"ha két csaj nyalja ki egymást az izgató"

Nekünk hetero férfiaknak igen.

De a hetero csajoknak már nem :D

Ha szigorúak vagyunk akkor csak a férfi-nő kapcsolat ami szép a többi az gusztustalan. De még szigorúbban nézve még az sem szép sok undorító kategóriát kifejlesztettek amitől sokan hánynak...

2013. aug. 5. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
11-es vagyok:nőként nem igazán szeretném megtapasztalni hogy milyen amikor leszopnak,legalábbis bennem lenne a para hogyha hirtelen farkam nőne és az ismerkedésben is gondot okozna:D
2013. aug. 5. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Miért volna ciki a rejszolás vagy a guminő?

A nők is szoktak önkielégítést végezni és vibrátort vagy műpéniszt használni.Akkor az miért nem ciki?

2013. aug. 5. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. :) Én évek óta szopom magam, és isteni orgazmusaim vannak így, sokkal jobb mint kézzel kiverni. :)
2015. dec. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!