Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi az ideálja? Külső és belső szempontok alapján! Nemet és kort is!
Belső : őszinte, nyitott (nem, nem ribnc, hanem elő ítéletektől mentes), kicsit jó ha "zizi" ;>
Kulső : hát... szeretem a pici cicit, széles csipőt, legyen feneke, hát nagyjából ennyi
23f
Belső: Ne beszéljen csúnyán (ha mérgében használ pár ilyen szót azt megértem) + ne legyen bunkó, ne cigarettázzon és ne igyon állandó jelleggel. Lehet, hogy nagy igények, de ezekből egyszerűen nem tudok engedni. Valamint ami még fontos számomra az az, hogy legyen benne szeretet (ezt egy kicsit hülyén fogalmaztam meg) és legyen kicsit ragaszkodó. Nem kell, hogy nagyon az legyen, de érezzem, hogy fontos része vagyok az életének. A többi tulajdonságokkal úgy vagyok, hogy majd ismerkedéskor kiderül, hogy össze passzolunk e vagy sem, ezért nem írnék le többet.
Külső: Az egyik tényleges kikötésem, hogy ápolt legyen, mind ő maga, mind pedig a ruhája. A másik, hogy ne legyen túlsúlyos,pár kiló súlyfelesleg nem gond. A többi meg nem lényeges. Felőlem lehet nálam alacsonyabb is vagy akár égi meszelő és még sorolhatnám... Az összkép a fontos, hogy legyen benne valami ami megfog.
18/L
Hogy is mondta Vin Diesel (Dom Toretto) a Halálos Iramban 6-ban? :D
Az a 4 esbe van benne ha ere gondolsz :A szeménél kezdem olyan tekintete legyenamivel átlát az osszes baromságon és a mélybe hatol 20% angyal a többi legyen ördög realistane szarjon be attol ha pár csepp motor olaj kerül a körme alá !
A legfontosabb, belsore vonatkozo tulajdonsagokat mar leirtak elottem, az alap hogy legyen kedves, megbizhato, legyen kis humora stb...
Nekem a mai meno fiuk nagyon nem jonnek be, az alompasim inkabb egyszeruen nez ki (mivel idealrol beszelunk, a haja viszonylag nagy es gesztenyebarna, a szemei kekek/zoldek, es sarmos)
Imadom, ha a fiu kicsit felenk, tesze-tosza, kisse onmarcangolo es onironikus (de nem panaszkodik allandoan a problemairol), es van benne egy egeszseges cinizmus a vilag irant
A testalkataval kapcsolatban annyit, hogy legyen vekony, de ne cingar, az se fontos hogy kockahasa legyen es kobicepsze, de ne legyen puha
Szoval egy csinos ferfi, aki nem alacsonyabb mint en (158 cm, nem nehez tulszarnyalni:D)
Az alompasim jol focizik, jatsszik valamilyen hangszeren, es anyanyelvi szinten beszel angolul
Ezek nyilvan csak aprosagok:)
Meg a stilusarol annyit
:D Szoval meg a stilusarol annyit, hogy ne legyen extravagans, egyszeru labhoz simulo farmer/szovetnadrag, ing/polk, oltony szabasu kabat, csinos cipo
Mielott meg megkapnam, hogy hudesok elvarasom van: ezek csak almok, nem elvarasok:)
(azert aki magara ismert, szoljon:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!