Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TI MIT SZÓLTOK EHHEZ AZ ÖTLETHEZ a szerelem/szex témakörben?
Figyelt kérdés
mivel ugyis olyan sok deficites válasz van az értelmesebb segítséget kérő kérdéseknél is az ellenkező neműektől (értsd Fiúk megszólítású kérdésre lány idióta válasz jön és fordítva)...arra gondoltam meg kéne kérni a tisztelt moderátorokat, hogy regelésnél kötelezően kelljen nemet választani és a kérdésnél érzékelné valamilyen program hogy ha a kérdező olyan kérdést tesz fel amin LÁNYOK,csajok, nők, asszonyok stb és fiúk, srácok, férfiak, pasik stb. szó van a kérdésben és nem engedné így a rendszer, hogy ha egy csaj csak csajtól akar megoldást hallani akkor troll srácoktól kapjon választ és fordítva. A modik munkája is kevesebb lenne ez által nem?2013. aug. 5. 00:16
11/15 anonim válasza:
Jó ötlet lenne mert én se kapok jó válaszokat... De ezt nehezen tudnák kialakítani úgy hogy teljesen jó legyen a rendszer..És h jól értelmeztem akkor modnki a saját nemétől kérhetne segítséget...Ez azért nem jó mert:
1. Leginkább a fiú, férfiaka azok akik kritizálják a kérdezőt és így nem kapna választ... PEDIG NEM AZÉRT TESZI FEL A KÉRDÉST HOGY IDIÓTA VÁLASZOKAT KAPJON...
2. Ha pl. 1 fiú a nőktől akarna megkérdezni valamit akkor a rendszer nem engedné...
12/15 anonim válasza:
# 11:
A kérdező szerintem úgy képzelte el, hogy ha ebben a témakörben egy kérdést írsz ki, akkor lenne egy olyan lehetőség, ahol bejelölheted, hogy mondjuk csak férfiak, vagy csak nők válaszolhatnak, esetleg mindkét nem.
13/15 anonim válasza:
Ezt hívják nemi diszkriminációnak!
Tiltakozom!
14/15 anonim válasza:
Egyrészt hiába érzékelné a rendszer a "pasik, nők, lányok" stb. szót, attól, hogy ez szerepel a kérdésben, nem biztos, hogy kizárólag az adott nemnek szól. Másrészt még ha kellene is nemet választani, másik címről akkor is létre lehetne hozni másik felhasználót más nemmel.
15/15 anonim válasza:
Akkor más nem tudna rajta nevetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!