Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 éve szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve szerelmes vagyok egy lányba aki heteroszexuális, mit tegyek? 21L

Figyelt kérdés

2 éve nagyon tetszik nekem egy lány, akivel igen jó a kapcsolatunk, de csak mint barátsag. (Pont annyi idős mint én, 21 éves) Roppant kedves teremtés, gyönyörűnek tartom, rengeteg a közös témánk és mindig megbízhatunk a másikban. Gyakran csinálunk közös programokat és mindig remekül mulatunk.

Sajnos próbáltam lebeszélni magam a dologról, de az ismeretségünk alatt egyre jobban megkedveltem őt, nem tudtam parancsolni a szívemnek. Finoman puhatolóztam, hogy volt–e már valaha dolga lánnyal, de ő azt felelte sosem, mindig férfival volt eddig. Azt viszont soha nem zárta ki, hogy egyszer kipróbálná egy másik lánnyal. (Nem tudja rólam, hogy leszbikus vagyok.)

Mindent megtettem ami tőlem telhető volt hogy elfeledjem, udvaroltam más lányoknak akik leszbikusok vagy biszexuálisok voltak, de egyikhez sem tudtam kötődni úgy érzelmileg. Legutóbb tegnap találkoztam ezzel a lánnyal és a búcsúzkodó ölelkezésnél nagyon megölelgettem őt, illetve sajnos elkezdtem könnyezni is... Kérdezte hogy mi a baj, én pedig azt feleltem neki, hogy nem tudom, helyes lenne–e elmondanom... Nagyon megviselte ez a lelkem.

Úgy érzem, nem bírom már tovább és szeretném végre lezárni ezt az ügyet magamban! Ti mit javasoltok?

2013. aug. 4. 17:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos semmi jó hírrel nem tudok szolgálni... Az történt, amitől féltem: sosem lenne képes úgy szeretni egy lányt! :-( :-( Nagyon megviselte a lelkem a dolog és mélyen magamba zuhantam, azóta is zokogok...

Elsőként a kedvenc parkunkban sétalltuk egy jót, közben pedig beszélgettünk a kedvenc időtöltésünkről, hobbijainkról, könyveinkről. Jó volt a hangulat és remekül éreztük magunkat. Viszont eljött az idő, amikor úgy éreztem, meg kell beszélnünk a dolgokat négyszemközt, ezért elmentünk a lakásomra. Készítettem egy kellemes teát mindkettőnk részére és kértem, üljünk le.

Legelsőként elmondtam neki, hogy mennyire boldog vagyok hogy ismerhetem őt és csodálatos embernek tartom, aki nagyon értelmes, kedves és szép is. Biztosítottam arról, hogy rám bármikor számíthat, mellette leszek a legnehezebb pillanatokban is. Megköszönte a bókjaimat és hasonlóan jó dolgokat mondott nekem is. Montam neki, hogy van egy oldalam, amit csak kevesen ismernek, ők is olyanok, akikben mélyen megbízom. Elmondtam neki, hogy már nagyon rég óta el szerettem volna mondani, de sosem tudtam eljutni odaig, hiába volt a nyelvem hegyén. Azt mondta, bármi is az, nyugodtan mondjam el neki.

Ekkor egy mély levegőt vettem, a szemébe néztem komolyan, s gyengéden a kezére helyeztem az én kezem, majd kimondtam: "A lányokat szeretem, beléd pedig szerelmes vagyok!"

Elhült a szobában a levegő, ő pedig elpirult. Lesütötte a szemeit és gyengéden levette a kezem a kezéről. Azt felelte "Rendben." és "Köszönöm, hogy őszinte voltál velem szemben.", látszott rajta, hogy nagyon zavarba jött. Azt mondta, becsüli a bátorsagomat hogy a szemébe mondtam, de rögtön leszögezte, ő kizárólag a férfiakat szereti és sosem közeledne úgy lány felé. Egy nagyszerű lánynak tart engem, de kizárólag mint barát tud rám tekinteni.

Bár nagyon udvarias volt és finoman fogalmazott, sajnos könnyek szöktek a szemembe. Azt felelte ne sírjak, mert megérdemlem a boldogságot és biztosan fogok találni egy magamhoz illő lányt. Mondtam neki, hogy elnézést a kellemetlenségért, de ő azt felelte: "A szerelem az egyik legnemesebb érzés a világon, nincs mit szégyelni ezen."

Felálltunk mindketten és megöleltük a másikat. Gyengéden simogatta a hátamat és kérte, ne sírjak, mert ő azt szeretné látni hogy boldog legyek. Vígasztalasképpen úgy fogalmazott: "Ha fiúból lennél, akkor egész biztosan járnék veled!" Ez a mondata nagyon jól esett a lelkemnek.

Végül kikisértem a búszmegállóhoz és elbúcsúztunk a másiktól. Nagyra értékelem, hogy ennyire tapintatos volt velem, de nehéz szembesülni a ténnyel, hogy sosem lehet enyém a lány, akibe szerelmes vagyok... Azóta is folyamatosan potyognak könnyeim, nagyon fáj a szívem. :-( :-(

Mindenkinek köszönöm szépen a támogatását, nagyszerű emberek vagytok!

2013. aug. 5. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó dolog, hogy így fogadta... de remélem te is tudod, hogy ezentúl nem lesz ugyan olyan a kapcsolatotok már...
2013. aug. 5. 16:31
 13/15 anonim válasza:
Nagyon nagy bátorság volt elmondani neki, és hát sajnos így alakult, de ahogy elolvastam a leírásodat, fantasztikus :) Mármint, ahogy leírod a történetet. Szerintem kezdhetnél vele valamit, ha eddig még nem, az is elterelné a figyelmedet erről a "rossz dologról". Kitartás! :D
2013. aug. 5. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, engem is nagyon megfogott a coming out felvezetése.
2013. aug. 5. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy így lesz...
2013. aug. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!