Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudom, hogy már sokszor kérdezték, de mi a véleményetek?
Ezt látni..
Először és utoljára fogok ebben a témakörben válaszolni.
Azért regiztem,hogy itt is tovább tanulmányozhassam a frissülő számítógépes hardverekkel kapcsolatos tudományom.
Ma felnéztem ebbe a témakörbe és ezt kell látnom..
Tehát szerény történetem.:
Én 14éves voltam (150-160cm),mikor ugyanezt gondoltam.
Aztán elkezdtem edzeni,de nem azért,hogy másoknak bizonyítsak,hanem azért,hogy magamnak megfeleljek.
Lettek céljaim,iskolába szép eredmények. Nagyon igényes öltözködés,csipetnyi parfüm,elegáns haj és élénk megjelenés.
Kaptam a dicséreteket sorra.Bár barátnőm nem volt de nem is éreztem magam egyedül,éreztem magam annyinak mint a többi ember körülöttem.
Majd egy év elteltével éppen futni indultam,és ott futottam össze azzal a lánnyal aki még ma is a barátnőm.
Nemértem itt mért kérdezgetnek olyat,hogy "szerintetek tetszek-e neki?" stb. Ez látszik,látszania kell ha valóban így van.
Már 18éves vagyok,és nem is vagyok annyira alacsony a 185 Cm magasságommal(Későn érő típus vagyok),de a barátnőm megjegyezte ,örült volna ha kisebb maradok!
Fel a fejjel,bízom benne,hogy most segítettem.
Csaba
Csak légy önmagad és sugározd az élénkséget és az életet,ennyi!
#Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!