Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már csak páva fiúk léteznek?
"és az átlag" :D
am én kocka vagyok pech :D
f19
Én is keserűséggel veszem észre,hogy mindenhol páva pasik vannak többségébe, ami elég elszomorító....15-16 évesen még oké hogy bejöttek (bár a legdurvább aki borotválta a lábát az már akkor is sok volt), de így 20 évesen már inkább választanék egy IGAZI FÉRFIT (aki nem borotválja a lábát többek között és még sorolhatnám stb. stb.) és nem egy 20-24 éves páwa KIS FIÚT(!!!!)...
Múltkor olyan jót szakadtunk egy buliban az ilyeneken,és a legjobb, amikor egymással táncolnak és már annyi pö*sük sincs, hogy egy semmi extra táncra oda menjenek egy csajhoz (teszem hozzá dekoratív csajok voltak, nem ri*ancosak)
EGYIK VÁLASZOLÓNAK:
Aki azt írta, hogy csak ri*anc csajok vannak, annak mondom, hogy IGEN.
Átlagba ilyenek vannak és azért mert nincs egy normális férfi se, akkor nincs mi alapján normális nőnek se lenni...
Még ezek a páva "férfiak" KÉRETIK magukat és várják hogy a csaj hódítsa meg őket,nem engednek elsőbbséget a nőknek ajtónál ,vagy bárminél... nem csoda, hogy a csajok többsége önként oda adja magát... már nem "küzdenek" értük, így tartani sem kell magukat.
Ja és a pasik többsége is selyemfiúként viselkedik...:D
Egyszerűen fakadás, ami megy manapság :D:::D
Tisztelet a kevés kivételnek!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!