Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már csak páva fiúk léteznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már csak páva fiúk léteznek?

Figyelt kérdés
Szinte minden fiu bunkó páva. Volt egy fiu a suliban aki most ballagott. Vállig érő barna egyenes haja, cuki arca, és rockos stílusa volt. Gitározott és nagyon laza volt. Nem találkoztam hasonló fiuval az én korosztályomban. Csak kockák, pávák és páva kockák. Ès persze az átlag van. Miért nincs több olyan fiú mint ő? :'[ Gimibe lesznek olyan fiúk?
2013. aug. 3. 20:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Rossz korba születtem az biztos :'(
2013. aug. 3. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Ma már csak ribi lányok léteznek?
2013. aug. 3. 20:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem de rocker lányok se léteznek az én koromban. Èn se vagyok kimondottan rocker de már mondták rám ugyhogy nem tudom :D
2013. aug. 3. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:

"és az átlag" :D

am én kocka vagyok pech :D

f19

2013. aug. 3. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Hál istennek én nem vagyok páwa :D rühellem őket nagyon :D nem nevezem magam semminek normális fiú vagyok :D Gitározni gitározom több mint 1 éve :D rock,metált szeretem, Borsodba lakom :) és nem volt még csajom mert itt csak a páwákra buknak... 16/F
2013. aug. 3. 23:20
 16/17 anonim válasza:

Én is keserűséggel veszem észre,hogy mindenhol páva pasik vannak többségébe, ami elég elszomorító....15-16 évesen még oké hogy bejöttek (bár a legdurvább aki borotválta a lábát az már akkor is sok volt), de így 20 évesen már inkább választanék egy IGAZI FÉRFIT (aki nem borotválja a lábát többek között és még sorolhatnám stb. stb.) és nem egy 20-24 éves páwa KIS FIÚT(!!!!)...

Múltkor olyan jót szakadtunk egy buliban az ilyeneken,és a legjobb, amikor egymással táncolnak és már annyi pö*sük sincs, hogy egy semmi extra táncra oda menjenek egy csajhoz (teszem hozzá dekoratív csajok voltak, nem ri*ancosak)

EGYIK VÁLASZOLÓNAK:

Aki azt írta, hogy csak ri*anc csajok vannak, annak mondom, hogy IGEN.

Átlagba ilyenek vannak és azért mert nincs egy normális férfi se, akkor nincs mi alapján normális nőnek se lenni...

Még ezek a páva "férfiak" KÉRETIK magukat és várják hogy a csaj hódítsa meg őket,nem engednek elsőbbséget a nőknek ajtónál ,vagy bárminél... nem csoda, hogy a csajok többsége önként oda adja magát... már nem "küzdenek" értük, így tartani sem kell magukat.

Ja és a pasik többsége is selyemfiúként viselkedik...:D

Egyszerűen fakadás, ami megy manapság :D:::D

Tisztelet a kevés kivételnek!!!

20/L

2013. okt. 15. 21:23
 17/17 anonim válasza:
Ui.: Számomra az sem férfias, hogy vállig érő haja legyen a srácnak, úgyhogy ha abból a 'rockos stílusból' lenne sok ugyan ott lennénk... inkább legyen egyszerű és normális, ennyi semmi több.
2013. okt. 15. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!