Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem? Igazam van?
Figyelt kérdés
Egy lány nagyon megtetszett pár hónapja és mindig írtam neki,beszélgettünk is sokat és azt mondta hogy neki is tetszek,meg szeretne találkozni velem.Na hát én írtam neki minden nap,megbeszéltünk egy napot hogy mikor találkozunk ő lemondta mert "programja van" és utána írt hogy egész nap otthon ült,unatkozott stb..aztán ha írtam neki máskor akkor már alig írt vissza,elvolt foglalva a barátnőivel,nem ért rá,közben írogatott néha hogy alig beszélgetek vele.Hát én írtam neki mindig,csak soha nem kérdezett vissza hogy velem miújság vagy nekem milyen napom volt és úgy elég nehéz beszélni valakivel ha ő kb. lesz*r engem.Hát most én már nem írok neki mert meguntam ezt az egészet,most meg ő ír rám,de már nem szeretnék vele beszélni se találkozni pedig ő írja hogy találkozna velem.Hát de ki akar könyörögni azért hogy találkozzon velem?2013. aug. 3. 11:22
1/2 anonim válasza:
hát döntsd el.
amugy egy talit megér sztem. kitudja mi lesz belőletek...
tedd félre ezeket a hülyeségeit, és beszéljetek emg egy talit, de mond neki, ha ezt si lemondja kakor felejtsen el. utolsó esély, ha akr tőled valmait!
2/2 anonim válasza:
Szerintem az volt, hogy túl sok volt neki, hogy minden nap ráírtál, kicsit megijedhetett. És amikor látta, hogy nem írsz már rájött, hogy Ő mégis szeretne veled ismerkedni. Ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!