Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A minap azon gondolkoztam (17/F vagyok) , hogy majd később akarok kapcsolatot...Már volt 1, de nem volt a lejobb, mert megcsaltak.Nah szóval azért akarok majd később(kb19-20 évesen), mert akkor remélem már a csajok is komolyodnak... nem úgy mint most, hogy fűvel-fával.....

Addigra talán már kiélik magukat, és kaphatóak lesznek egy jó, tartós kapcsolatra, mert nekem ez kell(ene).

Sajnos léggé szeretethiányom van, mert itthol, a szüleimtől is alig kapok szeretetet, és nekem arra lenne szükségem. hogy szeressenek, ne pedig csak azért kelljek valakinek, hogy "legyen valakije".

Nah szóval az lenne a kérdésem, hogy Ti mit gondoltok erről? Vagy még 19-20 éves korukban is iylenek a csajok?

ű

kort, és nemet is léágyszi!

2009. okt. 25. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szia, becsülöm benned hogy fiú létedre így gondolkozol, a kérdésedre válaszolva sztem a fűvel fával dolog nem kortól függ, ha már 15-16 évesen volt már "1 pár partnere" valószínű hogy nem lesz megbízható, de ez egy 20 évesre is jellemző lehet.Viszont vannak kivételek, nem minden 16 és 20 éves rib@nc, jobb ha megismered az illetőt alaposan(beszélgetés, előző partnerekről való érdeklődés{hogy kezdődött, miért lett vége} stb)én a párommal mielőtt összejöttem fél évig csak megismertük egymást beszélgetés szintjén, néha találkoztunk is, azóta is együtt vagyunk már 2 éve:) remélem, hogy segítettem 21/lány
2009. okt. 25. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

én 18 éves csaj vagyok.Tudod az a legfuribb, hogy vannak még ilyen pasik a Földön mint Te!Akik hosszú távra mennek, és nem ez az: ááá csak csajozok meg du..m oszt kész...

egyébként kérdésedre válaszolva ( magamból kiindulva), szerintem a lányok megkomolyodnak 18-20 éves korukra, szerintem ez a fűvel-fával ez már lecseng olyan 13-15 évesen.De egyéntől függ...

2009. okt. 25. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem szerencse kérdése is, hogy kit fogsz ki. A 19-20 éves lányok közt is vannak akik fűvel-fával típusuak, de még a 30-35 éves kórúak közt is bőven vannak ilyen nők.

Szerintem nem érdemes várnod, csak türelmesen keresgélned. Párom is ezt csinálta és egy szép napon rám talált. :)

2009. okt. 25. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagy helyzet, hogy a te korodban az a típus, akit leírtál, a fiúknál is éppúgy jellemző, hogy csak egy numera kell nekik, szal ne fűzz nagy reményeket semmihez. A lányoknak sincs jobb a te korodban, a rendesek ugyanúgy megszívják párszor, mint te, aztán feladják, és később keresnek maguknak valakit, vagy kikötnek egy 5-8 évvel idősebb pasinál (a fiúk egyébként is később érnek) aki miatt lecseszik őket a szülők, hogy elkurvulnak, meg csak kihasználják őket, közben nem.
2009. okt. 25. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a normális lányok (mert szerintem az a normális hogy nem fűvel-fával, nem rib*ncok stb) azok fiatalon is normálisak. Meg idősebb korban is.

Most gondolj bele, egy ilyen lány, lehet hogy megunja hogy minden nap lefekszik egy-két paisval, de attól még a stílusa, gondolkodásmódja nem fog gyökeresen megváltozni. És benned is ott lesz a tudat, hogy milyen volt régen. Olyanokra hajts akik mindig normálisak. Csak sokszor őket utálják a többiek xD De azért még vannak ilyenek, ne aggódj. Tök jó hogy vannak még ilyen fiúk...

18L

2009. okt. 25. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
èn 18 làny v0k és màr 20 ès fèl h0napja együt v0k a pasimal. szerintem csak te talàltàl ijen csaj0kat!
2009. okt. 25. 14:18
 7/7 anonim válasza:

*18 éves lány létedre megtanulhatnál helyesen írni, nem gondolod?!

Kérdező!

Én is 17 éves lány vagyok és nem vagyok ilyen "félre mindenkivel fűvel,fával, emberrel állattal" lány.

Attól, hogy egy barátnőd ezt tette, nem biztos, hogy a világon élő összes többi ebben a korban lévő lány ilyen:)

Nem helyeslem amúgy a dolgot, mert,ha jön egy 'hirtelen' szerelem, akkor visszautasítod, mert még nem vagy 19-20 éves?:)

Ne légy buta:)

üdv, 17/L

2010. júl. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!