Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyit számítana valakin 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számítana valakin 15 kg plusz?

Figyelt kérdés
Elég duci voltam 168 cm 75 kgmal, és valahogy nem volt túl sok udvarlóm; majd lefogytam 60kgra, és 2hetente új udvarló jelentkezik, plusz megbámulnak a férfiak.
2013. aug. 3. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azon csodálkozom inkább, hogy Te csodálkozol ezen. :)

Egyébként ugye, hogy jobban érzed magad így? ;)

(gratulálok!)

2013. aug. 3. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:

nem a kiló számít,ennyi erővel el is kezdhettél volna tornázni,lehet hogy kevesebb kiló megy le(az izom többet nyom),de ugyan úgy egy jobb alak az eredmény

és igen számít,de ha alapból csinos a lány akkor a plusz kilók ellenére is szép

2013. aug. 3. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy számít, de hogy miért számít ennyit azt nem tudom. Egy előtte-utána képre nagyon nagyon kíváncsi vagyok.

Egyébként gratulálok a fogyáshoz!

2013. aug. 3. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért te egy formátlan kövér pasit nézel meg,vagy egy atletikus,széles vállút?

A 15 kg már elég nagy változàs.

2013. aug. 3. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem a kilók számítanak, hanem az önbizalom, hogy magadnak mennyire tetszel, mennyire érzed jól magad a bőrödben. :) Egy magabiztos nő telten is tud hódítani, egy önbizalom-hiányos pedig vékonyan sem. ;)
2013. aug. 3. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, ennyit számít..ilyen világot élünk sajnos :(
2014. jan. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!